Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay'dan açıklama

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik ve kabine dışı kalan Beşir Atalay yeni kabineyi eğerlendirdi.

Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay'dan açıklama

62. Hükümetin kurulmasının ardından AKP'lilerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Hüseyin Çelik kabine ile ilgili bazı isimlere şaşırırken. Beşir Atalay yeni kabine atamalarıyla ve sebepleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 'HAYATİ YAZICI'YA ŞAŞIRDIM'
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, yeni kabineyi değerlendirdi. Çelik, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’nın kabine dışında kalmasına şaşırdığını söyledi.

NTV yayınında yeni kabineye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hüseyin Çelik, gelen 4 yeni bakana şaşırmadığını söyledi. Çelik, Hayati Yazıcı’nın kabine dışında kalmasına ise şaşırdığını söyledi. Şöyle konuştu: “Gelenlerden şaşırtan veya sürpriz olan bir isim olmadı ama ben Hayati Yazıcı'nın kabine dışı kalmasına şaşırdığımı ifade etmek isterim. Tabi hangi münazaralarla karar verildi ben iç yüzünü bilmiyorum.”
'ÖZEL SEBEPLERİM VAR'
62. Hükümet'te kabine dışı kalan Beşir Atalay, Başbakan Yardımcılığı görevini Yalçın Akdoğan'a devretti. Atalay, görevden ayrılmayı "kendisine has sebeplerden dolayı" kendisinin istediğini söyledi.
<< Önceki Haber Hüseyin Çelik ve Beşir Atalay'dan açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER