Kılıçdaroğlu hükümete destek sözü verdi!

Kemal Kılıçdaroğlu, hükümete inanmadığını söyledi ama yeniden yargılama konusunda destek sözü verdi..

Kılıçdaroğlu hükümete destek sözü verdi!



CHP, Ergenekon ve Balyoz gibi davalarda yeniden yargılama konusunda Hükümet'in samimiyetine inanmıyor. "Gündem değiştirmek istiyorlar... Bize Ergenekoncu ve darbeci demişti. Şimdi Ergenekoncu ve darbeci sen mi oldun." diyen Kemal Kılıçdaroğlu, samimi bulmamasına rağmen çalışmayı destekliyor. Hatta teklifi CHP'nin vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ben sana inanmıyorum. Dürüst adam değilsin. Dürüst adamsan, açık çek verdim. Kanun teklifi de vereceğiz. Gel bu rezalete son verelim." ifadelerini kullandı.

Anamuhalefet'e göre yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının üstü kapatılmaya çalışılıyor. Kılıçdaroğlu, kamu kurumlarındaki görevden el çektirmelere, "Üstü kapatılmaya çalışıyor. Bir çok görevden alma var. Ne yaparsan yap ayakkabı kutusunu yok edemeyeceksin." sözleriyle bir kez daha tepki gösterdi. 

Hatay'da içinde askeri mühimmat olduğu öne sürülen TIR olayında da Kılıçaroğlu Hükümet'e, "İnsani yardım varmış. İnsan bundan utanır mı aransın herkes görsün. Ya yiyecek ve içecek ne zamandır devlet sırrı oldu?" diye soru sordu..

Ve Başbakan Erdoğan'ın İstanbul'da bazı gazetecilerle yaptığı toplantı için ise CHP Lideri, "Yürekli bir gazeteci şunu sormuyor. Bu banka müdürünün ayakkabı kutusunun içindeki 4,5 milyon Euro var. Kim yaptı bunu demiyorlar." ifadelerini kullandı.

<< Önceki Haber Kılıçdaroğlu hükümete destek sözü verdi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER