Kızılcahamam Kampı'na damgasını vuran görüntü

Kızılcahamam'da kampa giden milletvekilleri kar sebebiyle zor anlar yaşadılar.

Kızılcahamam Kampı'na damgasını vuran görüntü

Parti içi değerlendirmeler yapmak üzere Kızılcahamam’da kampa giren MHP’li milletvekilleri, kar nedeniyle kapanan yolda zor anlar yaşadı. Yolda kalan araçlarından inen milletvekilleri kampın yapılacağı otele kadar yürümek zorunda kaldılar.  

Ankara Kızılcahamam’da güncel değerlendirmelerde bulunmak, siyasi gelişmeleri değerlendirmek için 3 günlük kampa giren MHP’nin kampına kar damgasını vurdu. MHP Lideri Devlet Bahçeli ve partililer Kızılcahamam’da Ülkücü Şehitler Anıtı’na karanfil bıraktı. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapsız bırakan Devlet Bahçeli, daha sonra kampın yapılacağı Patalya Otele hareket etti.

Devlet bahçeli ve beraberindekilerin araçları Patalya Otel’in karlı yolunu çıkarken, partilileri taşıyan otobüs kar nedeniyle kayarak yolu kapatınca otobüsteki partililer ve kendi araçları ile otobüsün arkasından gelen milletvekilleri de yolda kaldı.

Partililer ve bazı milletvekilleri bir süre kara saplanan araçlarını iterken, araçlarını kurtarmayı başaramayınca otele kadar yürümek zorunda kaldılar. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da, aracından inerek bazı partililerle  otomobilini bir süre itti. Toplantı, tüm partililerin otele ulaşmasının ardından gecikmeli başladı.

Gazetecilerin sorularına cevap veren milletvekilleri, kendileri için spor olduğunu ve muhteşem manzaranın tadını çıkarttıklarını söylediler.

<< Önceki Haber Kızılcahamam Kampı'na damgasını vuran görüntü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER