Yeni Türkiye'ye yeni aday adayları yakışır

Milletvekili genel seçimleri yaklaşırken her seferinde olduğu gibi yine renkli adaylar var. Ancak bu seferkiler ya Padişahlığa özeniyor, ya da Allah'ı referans gösterme densizliği içinde. Ortak noktaları AKP'den aday olmak istemeleri.

Yeni Türkiye'ye yeni aday adayları yakışır

Özellikle Twitter'da gündem olan, ilginç aday adaylarından bazıları dini açıdan oldukça mahsurlu ifadelerle afiş hazırlatıyor. Dindar olduğunu vurgulamak isterken dozu kaçıran bu kişiler alay konusu olurken hepsinin ortak özelliğinin AKP'den aday adayı olmaları.
İşte bunlar gerçek mi sorusunu sorduran o aday adaylarından bazıları

Malatya'dan AKP'li aday adayı Ebuzer Aydın seçim afişine 'Referansım Allah'tır' yazdırdı. 



SELÇUKLU KIYAFETİYLE ADAY OLDU
Sarayın bazılarına kötü örnek olduğu konuysa eski Türk devletlerinin savaşçılarının bolca malzeme olmasıdır herhalde. Duşakabinoğulları faciasından sonra şimdi de Selçuklu sultanı kıyafeti iddiasıyla yapılan bir seçim kampanyası söz konusu. Konya'dan Osman Yavuz'un aday olur ve seçilirse Sarayda işi hazır.



ŞAKA ZANNEDİLDİ AMA GERÇEK
Twitter'da fenomen olan bir başka adaysa Ankara'dan. Cihangir Tahir isimli AKP'den aday adayı amatörce hazırlattığı afişte adaylığını milletvekilliğinden ziyade sultanlık için koymuş görünüyor.

Afişlerden birinde Erdoğan ve eşi Emine Hanım'ı kullanan Cihangir Tahir üzerine de 'Manevi annem ve Manevi babam' yazdırdı. 


İstanbul'dan aday adayı olan Nalan Aktaş'ın 'Yeni Türkiye yolunda' sloganlı afişi de Osman Yavuz'u aratmadı. 


<< Önceki Haber Yeni Türkiye'ye yeni aday adayları yakışır Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER