Rektör Ulcay, şampiyonları ağırladı

Rektör Ulcay, şampiyonları ağırladı

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Polonya'da yapılan Üniversitelerarası Avrupa Badminton Şampiyonası'nda takım olarak ve bireysel alanda ilk kez Avrupa şampiyonluğu olan Badminton takımını kabul etti.

Şampiyon takımın sporcu ve hocalarını makamında ağırlayan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversite tarihinde ilk kez takım olarak şampiyonluğa ulaşan sporcuları kutladı.

Sporcuların yanı sıra antrenör ve hocalara da kazanılan başarıdan dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, öğrencilere eğitimlerini aksatmamaları konusunda da nasihat verdi.

Kupa kazanmakta gösterilen başarıların derslerde de gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Ulcay; "Bizler kazandığınız başarıdan dolayı çok mutlu olduk. Belki başarıyı bireysel olarak sizler kazandınız, ancak tarihte Uludağ Üniversitesi'nin de adı bu başarılarla birlikte anılacak. O yüzden üniversite adına sizleri tebrik ediyorum. Sporcu olarak yakaladığınız bu başarılı tabloyu eğitim hayatınızda da sürdürmenizi diliyorum." dedi.

Rektör Ulcay, öğrencilerle sohbetin ardından üniversite tarafından hazırlanan teşekkür belgelerini sporcu ve antrenör hocalara teslim etti. CİHAN
<< Önceki Haber Rektör Ulcay, şampiyonları ağırladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER