Rizespor Antrenörü Yüce: Karaman'a yapılan olay çok ayıp oldu


Çaykur Rizespor Kaleci Antrenörü Ahmet Ziya Yücel, teknik direktör Hikmet Karaman'ın tribüne gönderilmesinin 'çok ayıp' olduğunu savundu.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve 1-1 berabere kaldıkları Eskişehirspor maçının ardından yaptığı açıklamada, hakem kararlarına tepki gösteren Kaleci Antrenörü Ahmet Ziya Yücel, "18 yıldır Hikmet Karaman ile beraber çalıyorum. 18 yıldır tanıyorum. Futbol adına bugün yapılan olay çok ayıp oldu. Penaltı dışarıda. Fırat Aydunus tecrübeli ve iyi bir hakem, düşen oyuncunun üzerine sarı kart göstermeye giderken yardımcı hakem penaltı verdirdi. Aynı yardımcı başka bir pozisyonda bayrak kaldırdı, Fırat Aydınus devam ettirdi. O pozisyonda da hoca ona el kaldırdığı için Fırat Aydınus, Karaman'ı dışarı aldı. Penaltı kadar maçın önüne geçen olay budur." dedi.

Futbolcularının çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Yüce, "Bugün çok iyi mücadele ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rakip de kritik bir durumda, onların mücadelesini de tebrik ediyorum. İlk yarı pozisyon vermeden içeriye 1-0 yenik girdik. İkinci yarı mücadelemiz devam etti. 3 haftadır puan almayı amaçladığımız bir maçta böyle bir olay yaşadık, Üzücü. Hakem arkadaşların daha dikkatli olması lazım. Rizespor olarak yukarıya tutunma maçlarımızı böyle kritik kararlarla kaybettik. Artık kalan maçlarımıza bakacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Rizespor Antrenörü Yüce: Karaman'a yapılan olay çok... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER