Ronny Deila: Fenerbahçe çok iyi bir ekip, burada kazanmak için oynamak zor


Celtic Teknik Direktörü Ronny Deila, Fenerbahçe'nin çok iyi bir ekip olduğunu söyledi. Ronny Deila, Kadıköy'de kazanmak için oynamanın ise zor olduğunu belirtti.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu son haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak İskoç temsilcisi Celtic'te Teknik Direktör Ronny Deila, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen basın toplantısında, "Bu zor bir oyun olacak. İyi bir futbol takımıyla karşılaşıyoruz. Avrupa'da ilk olarak iyi bir savunma yapmalısınız. Top geldiği zaman da esnek davranmak lazım. Biz de bunu yapmak istiyoruz. Savunmamız çok net olmalı." ifadelerini kullandı.

Ligde bir üst tura çıkma şansları bulunmayan Celtic'te yarınki maçı kazanmanın öneminin sorulması üzerine Teknik Direktör Deila, "Bir futbol maçı kazanmak her zaman önemlidir. Büyük bir başarı olur bu. Kendimize güveniyoruz. Bunu kendi ligimizde de aynı hisse sahibiz." cevabını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın 'Celtic çok şanssızdı bu kupada' ifadelerinin sorulması üzerine de Deila, şöyle konuştu: "Sanıyorum maçların çoğu eşit şartlarda geçti. Biz ufak detaylarda çok şanslı olmadık. Bu bize tabii çok bedel ödetti. Hala işin içindeyiz. Yarın bu yüzden kazanmak istiyoruz."

Deila, bir soru üzerine de Fenerbahçe karşılaşmasının kupanın en zor maçı olduğunu söyledi. Fenerbahçe'nin çok iyi bir ekip olduğunu dile getiren Deila, "Burada kazanmak için oynamak zor. Tabii ki her şey mümkün puanla da ayrılabiliriz." dedi.

CALLUM MCGREGOR: YARIN AKŞAM İÇİN GÜVENİMİZ VAR

Celtic'in orta saha oyuncusu Callum McGregor ise yarın akşam için kendilerine güvendiklerini söyledi. Avrupa maçlarında oynamayı sevdiğini belirten McGregor, "Birkaç gol attım. Belki iyi maçlar da oynadık ama Avrupa maçlarında ufak detaylar bize bedel ödetiyor. Çok güvenimiz var yarın akşam için. Sezonun geri kalanında da bu şekilde oynamaya devam eder ve iyi sonuçlar alırız." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Ronny Deila: Fenerbahçe çok iyi bir ekip, burada kazanmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER