Ruh sağlığı merkezindeki hastaların sertifika sevinci


Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi koordinesinde tamamlanan Hayat Boyu Öğrenme Dekoratif Ev Aksesuarları Hazırlama Kursu Sertifika Töreni'ne katılarak, kursu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Valilik Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Vali Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Vali Yardımcıları Mehmet Aktaş ve Erdoğan Aygenç, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney, İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail Kılıç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan, Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Ahmet Ayçiçek, Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Canan Kılıç ile eğitimciler ve kursiyerler katıldı.

Vali Düzgün, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin organizasyonunda 2014 yılı başında açılışını yaptıkları Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nin düzenlediği programda bulunmaktan ve meyvelerini görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. İnsanların, hayatları boyunca inişli çıkışlı grafikleri olduğunu işaret eden Vali Düzgün, "Vatandaşlarımızın bu tür ihtiyaçlarını tespit etmek, onları öngörmek ve onların tedavilerini sağlamak, sosyal devlet olmanın gereklerinden birisidir." diye konuştu.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Baş Hekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan da yaptığı konuşmada 315 kayıtlı hastanın bulunduğu Kayseri Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nde el sanatları ile ilgili kurslara 14 kursiyerin katıldığını ve başarılı bir şekilde kursları tamamladığını dile getirdi.

Kursiyerlerin sergilediği tiyatro oyunu ve koronun söylediği şarkılarla devam eden programın sonunda sertifikalar dağıtıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Ruh sağlığı merkezindeki hastaların sertifika sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER