Rusya Grand Prix'sinin galibi Hamilton Putin'i ıslattı

Rusya Grand Prix'sinin galibi Hamilton Putin'i ıslattı

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda Rusya Grand Prix'sini kazanan Lewis Hamilton, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den kupasını aldıktan sonra patlattığı şampanya ile Rus lideri ıslattı. Hamilton, geçtiğimiz aylarda da Çin Grand Prix'si galibiyetini kutlarken şampanyayı hostesin yüzüne doğru patlatmış ve bu hareketiyle tepkilere neden olmuştu.

Rusya'nın Soçi şehrinde gerçekleştirilen 15. Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda Rusya Grand Prix'sini İngiliz pilot Lewis Hamilton kazandı. Bu sezon 9. galibiyetini alan Mercedes pilotu Hamilton, takım arkadaşı Nico Rosberg'in yarış dışı kalmasıyla şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı.

Soçi kentinde 5 bin 848 metrelik pistte 53 tur üzerinden yapılan yarışta Hamilton'ın 5.9 saniye arkasındaki Alman Sebastian Vettel 2. oldu. Force India-Mercedes'in Meksikalı sürücüsü Sergio Perez ise 3. sıraya yerleşti.

Putin'in yakın korumaları sahneden ayrılırken son anda ceketinin arka tarafına sıçrayan şampanyayı engelleyemedi. Kameraya yansıyan ilginç görüntüler gün içinde sosyal paylaşım sitelerinde en popüler video haline geldi.
CİHAN
<< Önceki Haber Rusya Grand Prix'sinin galibi Hamilton Putin'i ıslattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER