Sadi Tekelioğlu: Kupada yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz


Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, kupada yollarına dolu dizgin devam ettiklerini söyledi.

Bordo mavili ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Tekelioğlu, Türkiye Kupası'nda 3-0 kazandıkları Adanaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Sıkıntılı başladığımız bir maç oldu. Çünkü bu tür maçlar çok sıkıntılıdır. Rakibi ciddiye almak gerekir. İlk yarıda rakibin çok net 2-3 pozisyonu var. Onları da kaleci Onur kurtardı. Onlar gol olsa sıkıntılı bir maç olurdu." dedi.

İkinci yarı maça ağırlıklarını koyduklarını ifade eden Tekelioğlu, zaman zaman dengeli, zaman zaman iyi oynadıklarını da belirterek, şöyle konuştu:

"Kazandığımız taktirde büyük ihtimalle birinciliği garantileyeceğimiz bir maçtı. Birinci olmanın şöyle bir avantajı var; eleme turunda bir başka grubun ikincisi ile kendi sahamızda oynayacağız. Yani 16'ya kaldığımız zaman kendi sahamızda oynayacağımız tek maçla ilk 8'e kalacağız. Dolayısıyla 4'e kadar Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş elenmediyseler onlar hariç yolumuza devam edeceğiz. Bu da Avrupa yolunda bize önemli bir kapıdır. Avrupa'ya gitmenin en kolay kapısıdır."

Kupada yollarına dolu dizgin devam ettiklerini dile getiren Tekeli, "Zaman zaman oynanan oyundan, skordan memnunuz." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Sadi Tekelioğlu: Kupada yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER