Sahte polis, polis uygulamasında yakalandı

Maltepe'de uygulama yapan polisler, şüpheli gördüğü bir otomobilde yaptığı inceleme pompalı tüfek, tabanca, sivil polis yeleği, telsiz ve kelepçe ele geçirdi. Erzurum'da ise polis üniforması giyerek esnafı dolandıran O.G. yalakalanarak gözaltına alındı.

Sahte polis, polis uygulamasında yakalandı

Maltepe, Girne Mahallesi Atatürk Caddesi'nde uygulama yapan polisler saat 12.30 sıralarında şüpheli gördüğü 34 GV 2237 plakalı otomobili durdurdu. Ön kısmında çakar bulunan araçta yapılan aramada, ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek, telsiz, sivil polis yeleği, çok sayıda mermi, 21 adet de farklı kişiye ait kimlik fotokopisi ve fotoğraf ele geçirildi. 



SÜRÜCÜ GÖZALTINDA
Kendini polis olarak tanıtan araç sürücüsü Ercan Ötedağ gözaltına alınarak sorgulanmak üzere Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.


ERZURUM'DA SAHTE POLİS ESNAFI DOLANDIRDI
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipleri, geçen 11 Mart günü Yakutiye Halk Pazarı'nda, kendini polis olarak tanıtan, polis üniforması dolaşıp işyerlerinden alışveriş yaparak dolandırıcılık yapan O.G.'yi bugün yakaladı. O.G.'nin başka illerde de benzer suçları gerçekleştirildiği ve arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan  O.G. emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.



<< Önceki Haber Sahte polis, polis uygulamasında yakalandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER