Samsunlu pazarcılardan teröre lanet


Samsun'da pazarcılar, Ankara'da yaşanan terör saldırısını lanetledi. Pankart açan pazarcılar, "Birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi kimse bozamaz" dedi.

Samsun Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Esnaf Odası, Ankara'da yaşanan terör saldırısına semt pazarında tezgahlarının üstüne astığı pankartlarla tepki gösterdi. Pazarcılar, birlik ve beraberlik mesajları verirken Oda Başkanı Muhammet Yazıcı, teröre karşı 'kardeşlik' çağrısı yaptı. Terör saldırısı sonucu herkesin büyük bir yasa boğulduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Millet olarak zor dönemden geçiyoruz. Birlik ve beraberliğimize kast edenler, ülkemizde kaos ortamı oluşturmak istiyor. En son Ankara'da yaşanan terör saldırısıyla vatandaşlarımızın canlarına kast edildi. Bu cani saldırı, Türkiye'ye, Türkiye'nin bütünlüğüne, huzur ve güvenliğine yapılmış bir saldırıdır. Bu hunharca saldırı, milli birliğimizi bozmaya kalkışanların saldırısıdır." dedi.

"HEPİMİZ KARDEŞİZ"

Yapılan saldırının birlikte yaşama ve kardeşlik iklimine yapılmış bir saldırı olduğunu söyleyen Yazıcı, "Hepimiz kardeşiz ve bu kardeşliğimizi kimse bozamaz. Bu duyarlılığın da farkına varılmasını istiyoruz. Samsunlu pazarcılar olarak, yaşanan bu olayı kınıyor ve tekrarı yaşanmaması için herkesi birlik ve beraberlik içerisinde olmaya davet ediyorum. Canımızı en derinden acıtan bu hain saldırı sonucunda yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Samsunlu pazarcılardan teröre lanet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER