Sarıçam Kent Konseyi'nden Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası


Sarıçam Kent Konseyi, Türkiye–Suriye sınır hattında yaşam mücadelesi veren Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyası başlattı. Kent Konseyi Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi Başkanı Yeşim Akkaş, Bayırbucak Türkmenleri için günlük yaşamda ihtiyaç duyulan her türlü giysi başta olmak üzere battaniye, soba ve gıda malzemesi toplandığını açıkladı.

Sağlık ve Sosyal İşler Meclisi Başkanı Akkaş, yardım malzemelerinin Kozan Yolu üzerinde bulunan Sarıçam Kent Konseyi binasında toplanacağını belirterek, "Hayırsever vatandaşlarımız Bayırbucak Türkmenleri için yardım kampanyamıza ulaştırmak istedikleri malzemeleri Kent Konseyi'nin 0543 945 0101 ve 0546 432 2023 numaralı telefona bildirmeleri halinde ekiplerimiz tarafından alınacaktır" diye konuştu.

Yeşim Akkaş, "Yardım kampanyamızda insanlık ortak paydasından hareket ediyoruz. İhtiyaç sahibi insanlarımız için yardım kampanyalarımız bundan sonra da devam edecek. İlk kampanyamızın Bayırbucak Türkmenleri'ne yönelik olmasını da çok anlamlı buluyorum. Yardımsever insanlarımızın kampanyamıza ilgilerini bekliyoruz." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Sarıçam Kent Konseyi'nden Bayırbucak Türkmenleri için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER