Şehit emniyet amiri, son yolculuğuna uğurlandı


Van'da görev sırasında bir aracın çarpması sonucu şehit olan Edremit İlçe Emniyet Amiri Namık Kemal Önder, memleketi Tokat'ın Erbaa ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı naaşı, ambulansla memleketi Erbaa ilçesine getirilerek Erbaa Devlet Hastanesi morguna konuldu. Morgdan alınan cenaze, Erbaa Merkez Camisi'ne getirildi. Erbaa Merkez Camii'nde şehidin cenazesi tören mangasının omuzlarında musalla taşına taşınırken, şehide bir süre eşi Semra Önder, İstanbul Emniyet Müdürlüğünde Çevik Kuvvet polisi olan oğlu Abdussamet Önder (20) ile Seyfi Önder (22) eşlik etti. Cami avlusunda şehidin oğulları ve şehidin ağabeyi Sefer Önder taziyeleri kabul etti.

Türk bayrağına sarılı şehidin Merkez cami önünde naaşı yanına çevredeki çocuklar tarafından gül suyu döküldü. Şehit emniyet amirinin kız kardeşi Güler Demir, babası gibi polis olan yeğeni Abdulsamet'e sarılarak 'Ağabey bizi yaktın' diye gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesi, ikindi namazının kılınması ile kılınan cenaze namazının ardından Erbaa ilçesine bağlı baba Yaylalı köyündeki mezarlığa götürüldü.

Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınları ile Tokat Valisi Cevdet Can, İl Emniyet Müdürü Fikri Yalman, Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaa İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Özcanlı ve vatandaşlar katıldı.



CİHAN
<< Önceki Haber Şehit emniyet amiri, son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER