Şehit eşinden duyduğu son cümle: Servis bekliyorum

Şehit eşinden duyduğu son cümle: Servis bekliyorum

Iğdır'da Dilucu sınır kapısında görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsüne PKK'lı teröristler tarafından konulan bombalı tuzak sonucu şehit olan Fehmi Şahin'in, eşi Çiğdem Şahin'le en son sabah telefonla konuştuğu ve eşine 'servis bekliyorum' dediği öğrenildi. Çiğdem Şahin bir sonraki aramada ise eşine ulaşamadı.

Iğdır'dan Dilucu sınır kapısına görevli polis memurlarını taşıyan servis minibüsüne PKK'lı teröristlerce kurulan bombalı tuzakta 14 polis memuru şehit oldu. Şehit polis memurlarından Fehmi Şahin'in bir dönem 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yakın koruması olduğu belirtildi.

Şehidin, Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışan doktor eşi Çiğdem Şahin eşiyle en son bu sabah görüştü. Fehmi Şahin'in işe gitmek üzere evden çıktığı ve eşine 'servis bekliyorum' dediği öğrenildi. Hastanede ameliyata giren Çiğdem Şahin, saldırı haberiyle yeniden telefona sarıldı. Ancak, eşine ulaşamadı. Bunun üzerine ameliyatı yarıda bırakan Çiğdem Şahin, izin alıp eve gitti. Bir süre sonra emniyet güçleri şehadet haberini Çiğdem Şahin'e iletti. Eşinin ölüm haberini alan Dr. Şahin, adeta yıkıldı. Genç kadını, mesai arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Şahin çiftinin 11 yaşında Yağız isimli bir çocuklarının olduğu öğrenildi.

Şehidin ölüm haberi ile birlikte sokaktaki binalar Türk bayrakları ile donatıldı. Evin önüne büyük bir Türk bayrağı asıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit eşinden duyduğu son cümle: Servis bekliyorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER