Şehit eşinin feryatları, yürekleri sızlattı

Şehit eşinin feryatları, yürekleri sızlattı

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristlerin polis aracına düzenlediği saldırıda şehit olan polis memurlarından Hasan Aslan, Gaziantep'te son yolculuğuna uğurlandı. Aslan'ın cenaze töreni yürek burkan görüntülere sahne oldu.

Şehidin eşi Sevil Aslan ve 5,5 yaşındaki kızı Berfin ellerinde Aslan'a ait tuttukları tişörte sarılırken, tabut başında uzun süre bekledi. Acılı eş, teröre lanet yağdırarak gözyaşı döktü. Aslan'ın cenazesi, polis meslektaşlarının omuzunda Bahaeddin Nakıboğlu Camii'ne getirildi. Türk bayrağına sarılı tabutun musalla taşına konmasının ardından şehidin ailesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi. Eşi Sevil, kızı Berfin ve 1,5 yaşındaki oğlu Baran da tabutun başından uzun süre ayrılmadı. Sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği cami avlusunda tabutun başından alınarak oturtulan aileye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de taziyelerini iletti.

Bu sırada konuşan şehidin eşi Sevil Aslan, "Gözüm açık olduğu sürece ben nasıl yaparım? Ben nasıl unuturum? Güle oynaya gönderdim onu. Yarabbi güç ver, kuvvet ver, sabır ver. Allahım yardımcı ol. Silopi'den şehit getirdim, şereflensin Gaziantep. Yiğidimi getirdim, şehidimi getirdim. Ben doymadım. Daha 6 yıllık evliydim. Rabbim seni ödüllendirdi. Sen dünyada beni ödüllendirdin, Rabbim de seni öbür dünyada ödüllendirdi. Şehitlikle ödüllendirdi Rabbim. İçim yanıyor." diyerek acısını dile getirdi.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehidin naaşı asri mezarlıktaki şehitlikte gözyaşları arasında toprağa verildi.

CİHAN
<< Önceki Haber Şehit eşinin feryatları, yürekleri sızlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER