Şehit Uzman Çavuş Denizer'in baba ocağına ateş düştü


Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serdar Denizer'in (27) memleketi Manisa'nın Akhisar ilçesi Efendi mahallesindeki baba evine acı haber ulaştı.

Akhisar Kaymakamı Kaan Peker beraberinde Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı İstihkam Albay Encüment Erincik, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mete Demir ile mahalleye giderek şehidin babası Tahsin Denizer'e ve yakınlarına acı haberi vererek başsağlığı diledi. Uzman Çavuş Denizer'in şehit düştüğü haberinin ardından Efendi mahallesindeki baba ocağına ve mahalledeki diğer evlere ve sokaklara vatandaşlar tarafından Türk bayrakları asıldı.

Baba Tahsin Denizer'in eşi Ayşe Dudu'dan ayrıldığı ve bir süre önce Topluca mahallesinden Efendi mahallesine taşındıkları öğrenildi. Şehit Denizer'in bekar olduğu ve biri Balıkesir illinde, diğeri Akhisar'da 2 kız kardeşi olduğu öğrenildi.

Şehit Uzman Çavuş Serdar Denizer'in cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Akhisar'da toprağa verileceği bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Şehit Uzman Çavuş Denizer'in baba ocağına ateş düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER