Şehit uzman çavuş, gözyaşlarıyla uğurlandı


Diyarbakır'ın Lice ilçesinde teröristlerce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerlerden jandarma uzman çavuş 23 yaşındaki İbrahim Bağcı'nın cenazesi, memleketi Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır'dan askeri uçakla Kahramanmaraş havaalanına getirilen şehidin naaşı, cenaze aracıyla Türkoğlu ilçesine bağlı Uzunsöğüt Mahallesi Merkez Camii'ne getirildi. Şehit için burada cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreninde metanetli duruş sergileyen şehit babası Bekir Bağcı tören boyunca ayakta güçlükle durdu. Gözyaşı döken annesi Atike Bağcı ise kadın askerler tarafından teselli edildi. Şehit Uzman Çavuş Bekir Bağcı'nın cenazesi, öğle namazı müteakibinde kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omzuna alınarak bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konuldu. Bağcı'nın cenazesi, aynı mahalledeki mezarlıkta toprağa verildi.

BİR AY ÖNCE İZİNE GELMİŞTİ

Uzman çavuş olarak 2 yıldır görev yaptığı öğrenilen 2'si kız 5 çocuklu ailenin ortanca oğlu olan İbrahim Bağcı'nın en son bir ay önce izine geldiği ve bekar olduğu öğrenildi. Şehit için düzenlenen törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Albay Uzay Şahin, İl Jandarma Komutanı Albay Coşkun Doğan, şehidin ailesi ve vatandaşlar katıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber Şehit uzman çavuş, gözyaşlarıyla uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER