Sema Hunca'yı arama çalışmaları sürüyor


Hunca Kozmetik'in sahibi Adnan Hunca'nın kaybolan 75 yaşındaki eşi Sema Hunca'yı arama çalışmaları devam ediyor. Terzisine gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Sema Hunca soruşturmasında 5 kişinin ifadesine başvuruldu.

Sarıyer Büyükdere Caddesindeki evinden otomobili ile alışverişe gittiğini belirterek ayrılan Sema Hunca evine dönmediği gibi cep telefonuna da cevap vermedi. Ailesinin başvurusu üzerine 6 Ekim 2015 tarihinde soruşturma başlatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sema Hunca'yı aramaya başladılar. Önce cep telefonunun son sinyal verdiği Büyükdere Caddesi Bahçeköy yolu ormanlık alanda AKUT, AFAD, arama köpeği ve helikopter desteği ile arama çalışmaları saat 22.00'de başladı. İlk gün aramalar sonuç vermeyince havanın kararması ile birlikte arama çalışmalarına ara verildi.

Arama çalışmaları dün de kaldığı yerden devam etti. Bu arada polis, Hunca'nın gün boyu trafik görüşmesini ortaya çıkarmaya çalıştı. Polisin ulaştığı bilgilere göre Hunca olay günü öğle saatlerinde 34 SH 984 BMW X3 marka aracıyla evden çıktı. Daha sonra da Sarıyer'deki terzisine gitti. Terzisiyle görüşen Hunca, saat 15.00 sıralarında ayrılan Hunca'yı bir daha gören olmadı.

Hunca'nın eve gelmemesi üzerine evde çalışanlar mesaj attı.Kendisine ulaşılamaması üzerine çalışanlar, olayı üvey oğluna bildirdi. Üvey oğlu da bu gelişmelerin üzerine durumu polise bildirdi. Polis, evde 3 çalışan ve terzinin de aralarında bulunan toplam 5 kişinin ifadesini aldı.

Polis, Sema Hunca'nın gittiği istikametteki tüm kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Aracı da kayıp olan Hunca'nın cep telefonu sinyalinin Fatih Ormanlık alanında vermesi üzerine arama çalışmalarına devam ediliyor. Polis, Hunca'nın kaçırılma ihtimalini de değerlendiriyor. CİHAN
<< Önceki Haber Sema Hunca'yı arama çalışmaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER