Şenol Güneş: Heyecanı ve coşkusu yüksek bir maç oynamak istiyoruz


Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Skenderbeu karşısında heyecanlı ve coşkusu yüksek bir maç oynamak istediklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. maçında yarın akşam Arnavutluk'un Skenderbeu Takımı ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, maç öncesi BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, "Rakibimiz grupta kağıt üzerine göre geride görülebilir ama öyle olmadığını oynadığı futbolla gösterdi. İlginç bir takım ve savunma düzeni iyi olan bir takım. Deneyim olarak belki eksikleri olabilir ama yarın bizi zor maç bekliyor. Onlarında şansı var şu anda. Biz kazanırsak gruptan çıkmayı garantile durumu doğabilir. Sonuç ne olursa hiçbir maça bakmadan ve kazanmak için sahaya çıkacağız. Heyecanı ve coşkusu fazla olan bir maç oynamak istiyoruz. Bizden beklenen bu ve bunu inşallah başarırız." diye konuştu

'DEVRE ARASI KİM GİDECEK KİM GELECEK BİR ŞEY DİYEMEM'

Bir gazetecinin "Devre arası rotasyon yapılacak oyuncular belli mi?" sorusuna Güneş, "Ligin iyi takımlarından birisiyiz. Değişiklikler yaparken yaptığımız hamlelerde savunmada fazla değişiklik yapmadım. Çünkü orada uyum çok önemli. Devre arasında ise takımda kim gidecek ya da kimi alacağız diye bir şey demem için çok erken." cevabını verdi.

'ŞU DURUMDA RAKİP TEKNİK ADAM VE TÜRK FUTBOLU HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM'

Galatasaray'ın Mustafa Denizli ile anlaşmasının sorulmasına cevap vermek istemeyen Şenol Güneş, "Rakip takım, rakip teknik adam ve Türk futboluyla ilgili bir şey demek istemiyorum. Yarın ki maça bakıyoruz. Camiamız için önemli bir maça çıkıyoruz bu önemli. Diğer konuları sonra değerlendiririz." diye konuştu.

Öte yandan Şenol Güneş, maçlarını sürekli farklı statlarda oynamalarının futbollarına mazeret olmaması gerektiğini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Şenol Güneş: Heyecanı ve coşkusu yüksek bir maç oynamak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER