Seyhan Meclisi'nde Ercan Çetin anıldı

Seyhan Meclisi'nde Ercan Çetin anıldı

Vefat eden Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin, Seyhan Belediyesi Kasım ayı ilk oturumunda anıldı. Çetin'in oturduğu koltuğa fotoğrafı ile birlikte çiçekler konulurken, yoklama sırasında Çetin'in ismi okununca tüm Meclis aynı anda 'burada' dedi.

Seyhan Belediye Meclisi, Kasım ayı ilk toplantısını Başkan Zeydan Karalar yönetiminde gerçekleştirdi. Oturumda 28 Ekim tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamanı yitiren Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Çetin anıldı. Konuşma yaparken gözleri dolan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ercan Çetin isminin kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu söyledi. Çetin'in yeri doldurulamayacak önemli bir isim olduğunu aktaran Başkan Karalar, "Ercan ağabeyi kaybettik. Hepimiz üzüntüsünü yaşıyoruz. Üzerimizden hemen atacağımız kolay bir şey değil, Ercan ağabey insan sevgisi dolu yüreği ile sevgisini her şeyi paylaştığını biliniyoruz. Benim için daha farklı bir önemi vardı. 1970'lerden bir bağımız vardı, yakın bir ilişkimiz vardı. Ruhu şad olsun." ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Meclis üyeleri ellerindeki karanfilleri Ercan Çetin'in Meclis Salonu'nda sürekli oturduğu koltuğuna bırakırken duygusal anlar yaşandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Seyhan Meclisi'nde Ercan Çetin anıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER