Sezer Öztürk dev derbinin favorisini açıkladı

Sezer Öztürk, derbi tahminini açıkladı.

Sezer Öztürk dev derbinin favorisini açıkladı

Son olarak formasını giydiği Beşiktaş'la sözleşmesini bir süre önce fesheden Sezer Öztürk, derbi tahminini BUGÜN'e açıkladı. Galatasaray'a şans tanımayan tecrübeli futbolcu 'Bana göre kadro zenginliği açısından favori Fenerbahçe. Orada oynadım, sempatim var' dedi

Türkiye nefesini tuttu, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yarın oynanacak dev derbiyi bekliyor. Amansız lig yarışı açısından psikolojik anlamda büyük bir eşik olarak gösterilen karşılaşmayla ilgili Türkiye'nin yetiştirdiği önemli futbolculardan Sezer Öztürk BUGÜN'e özel değerlendirmelerde bulundu. Son olarak formasını giydiği Beşiktaş ile sözleşmesini geçtiğimiz mayıs ayında fesheden milli futbolcu, yarın Kadıköy'de oynanacak zorlu mücadelede favorisinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Sakatlıklar etkilemişti

2011-2013 yılları arasında 2 sezon Fenerbahçe'de forma giyen ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istediği forma şansını bulamayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu şunları söyledi: "Ben açıkçası derbide Fenerbahçe’nin kazanmasını istiyorum. Orada oynadım. Sempatim var Fenerbahçe’ye karşı. Ancak bana göre kadro zenginliği açısından da maçın favorisi Fenerbahçe'dir. Kendi seyircilerinin önünde kazanacaklarını düşünüyorum."
<< Önceki Haber Sezer Öztürk dev derbinin favorisini açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER