Sabah muhabirinin yalan haberi Kıvanç Tatlıtuğ’u isyan ettirdi

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta 5 günlük tatile 50 bin lira harcadığı yönünde çıkan yalan haberlere sosyal medya aracılığıyla sert tepki gösterdi.

Sabah muhabirinin yalan haberi Kıvanç Tatlıtuğ’u isyan ettirdi

Sabah Gazetesi muhabirini hedef alan Tatlıtuğ, “Eğer geçen hafta ismini verdiğin otelde kaldıysam, dediğin miktardaki faturayı ödediysem, iki gece yemeğe o parayı verdiysem ben şu anda yaptığım mesleği bırakacağım. Peki, sen bu dediklerini ispatlayamazsan çıkıp özür dileyip, kendi mesleğini bırakacak mısın?” dedi.

TATLITUĞ İSYAN ETTİ: YALANCI, DÜRÜST HABER ANLAYIŞINDAN UZAK...

Zaman'ın haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ, hakkında çıkan yalan haberlere sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamayla tepki gösterdi. Sabah Gazetesi’nde Yüksel Yavuz imzasıyla yayınlanan haberde Tatlıtuğ’un 5 günlük tatile 50 bin lira harcadığı iddia edilmişti. Hakkında çıkan bu yalan habere isyan eden başarılı oyuncu, “Sabah Gazetesi’nde görevli Yüksel Yavuz! Bakın isim vererek söylüyorum, YÜKSEL YAVUZ! Yalancı, dürüst haber anlayışından uzak, seninle ayni isi yapan değerli meslektaşlarına kötü örnek olan Yüksel Yavuz” şeklinde başlayan bir açıklama yaptı.

'SAĞDUYUSUZ, VURDUMDUYMAZ GİBİ LANSE ETMEYE ÇALIŞILIYOR'

Haberini ispatlayamaması durumunda sabah muhabirini istifaya davet eden Tatlıtuğ, kendisinin “sağduyudan yoksun, vurdumduymaz bir insan gibi gösterilmeye çalışıldığını” iddia etti.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Sabah muhabirine tepki gösterdiği açıklama şöyle:

'MEMLEKETİMİZİN BU KARIŞIK DÖNEMİNDE BENİ VURDUMDUYMAZ GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞAN GAZETECİ'

Sabah Gazetesi’nde görevli Yüksel Yavuz! Bakin isim vererek söylüyorum, YÜKSEL YAVUZ!! Yalancı, dürüst haber anlayışından uzak, seninle ayni isi yapan değerli meslektaşlarına kötü örnek olan Yüksel Yavuz… “Gecen hafta” yani bayram tatilinde,50 bin liraya 5 günlük tatil yaptığımı, iki gece yediğim yemeğe 10 bin lira ödediğimi, arka arkaya şampanyalar patlattığımı söyleyerek, güzel memleketimin içimi parçalayan su karışık döneminde, beni sağduyudan yoksun, vurdumduymaz bir insan gibi göstermeye çalışan Yüksel Yavuz..

'BENİM NE YAPTIĞIM BELLİ... AYIPTIR, GÜNAHTIR'

Unutma sakın! Ben bu güzel ülkenin vatandaşıyım… Benim “geçen hafta” yani bayram tatilinde nerede kaldığım belli, ne yaptığım belli, ve ne kadar fatura ödediğim de belli.. Ayıptır…Günahtır…

'İSPATLAYAMAZSA O DA İSTİFA EDECEK Mİ?'

Eğer geçen hafta ismini verdiğin otelde kaldıysam, dediğin miktardaki faturayı ödediysem, iki gece yemeğe o parayı verdiysem ben şu anda yaptığım mesleği bırakacağım. Peki, sen bu dediklerini ispatlayamazsan çıkıp özür dileyip, kendi mesleğini bırakacak mısın?”

ZAMAN
<< Önceki Haber Sabah muhabirinin yalan haberi Kıvanç Tatlıtuğ’u isyan... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER