Sözer: Batuhan çok çalışıyor, yakında forma şansı bulacağını düşünüyorum


Hamburg'un Bursaspor'dan transfer ettiği Batuhan Altıntaş'la ilgili açıklama yapan mavi-beyazlı ekibin yardımcı antrenörü Erdinç Sözer, Batuhan'ın çok genç ve kaliteli bir futbolcu olduğunu, yakın zamanda takımdaki yerini alacağını düşündüğünü söyledi.

Deneyimli antrenör, "Batuhan, bize geldikten sonra kendisini hem fizik hem de kondisyon olarak çok geliştirdi. Halen Bundesliga için eksiği bulunuyor. Bunu kapatması için biraz daha zamana ihtiyacı var. İdmanlarda çok azimli çalışıyor ve bunu devam ettirmesi lazım. Batuhan çok daha genç ve kaliteli bir oyuncu biz ondan faydalanmak istiyoruz. Antrenmanlarda çalışkan olması beni ve Bruno'yu çok mutlu ediyor. Geçen hafta hazırlık maçında oyuna girdikten sonra bir gol atması kendisi için çok büyük bir moral oldu. Önümüzdeki haftalarda kadrodaki yerini alacağını düşünüyorum." dedi.

Bundesliga'nın 4. hafta açılış maçında deplasmanda oynayacakları Borussia Mönchengladbach maçıyla ilgili konuşan Sözer, "Takım olarak sezona iyi başladık diye biliriz. Milli maç arasını iyi değerlendirdik. Rakibimiz lige 3 yenilgiyle başlasa da iyi bir ekip. Biz de analizlerimizi yaparak oyuncularımızı ona göre hazırladık. Her şeye rağmen zorlu bir maç olacak. Futbolcularımıza güveniyoruz ve istediğimiz futbolu sergileyip galip geleceklerine inanıyoruz." şeklinde konuştu.forma-sansi-bulacagini-dusunuyorum-1888473.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Sözer: Batuhan çok çalışıyor, yakında forma şansı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER