SP adayı Keyhıdır: 13 yıllık yanlış politikalar ülkeyi sıkıntıya soktu

SP adayı Keyhıdır: 13 yıllık yanlış politikalar ülkeyi sıkıntıya soktu

Saadet Partisi (SP) Adana milletvekili adayı Çelebi Keyhıdır, mevcut iktidarın 13 yıldır uyguladığı politikalar nedeniyle ekonomi, milli eğitim, sağlık, tarım, dış politikada hüsran yaşandığını söyledi.

Keyhıdır, yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın '400 milletvekilini verin ve bu iş huzur içinde çözülsün' sözlerini de eleştirdi. Çelebi Keyhıdır, "Bize 276 milletvekili verin biz dünyayı değiştirelim." diyerek, Türkiye'nin iç ve dış politikada karşılaştığı sorunlara dikkat çekti.

Saadet Partisi olarak İslam Birliği'ni hayata geçireceklerinin altını çizen Çelebi Keyhıdır, şunları kaydetti: "13 yıldır iktidarda olanların yaptıkları ortada. Sıfır sorun ile yola çıkanların ülkeyi ne hale getirdikleri göz önünde. Bu ülkenin nereye gittiğini görmek isterseniz bir okulun bahçesi önüne gidiniz. Öğrenciler ders sonu evlerine giderlerken onların durumuna bakın. Bu durum her şeyi anlamanıza neden olur. Maalesef milli eğitim müfredatımız, milletimizin ruh köküne yabancıdır. Bu nedenle önce ahlak ve iman esasına göre şuurlu gelecek nesillerin yetişmesi noktasında milli değerlerimize uygun bir eğitim sistemine geçilmelidir."

TBMM'nin ülke sorunlarına beklenen çare ve çözümleri üretecek çalışmalar yapması için Saadet Partisi'nin mutlaka Meclis'te olması gerektiğini belirten Çelebi Keyhıdır, "Terörü çözecek, Türkiye'yi barış ve kardeşlik yurdu haline getirecek bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi'dir. İşsizliği çözecek, üreten bir ekonomiyi hayata geçirecek bir Meclis istiyorsan tek çare Saadet Partisi'dir. Yangını söndürecek, akan kanı durduracak, anaların gözyaşlarını silecek bir Meclis istiyorsan gene tek çare Saadet Partisi'dir. Çünkü Türkiye'nin en tecrübeli, en hasbî, en temiz kadroları Saadet Partisi'ndedir." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber SP adayı Keyhıdır: 13 yıllık yanlış politikalar ülkeyi... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER