Adnan Öztürk'ten taşları yerinden oynatacak sözler

Adnan Öztürk, Galatasaray'da son zamanlarda yaşananların ardından verdiği röportajda yönetimle ilgili çarpıcı iddialarda bulunurken; Fatih Terim'in ayrılık süreciyle ilgili de birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Adnan Öztürk'ten taşları yerinden oynatacak sözler


  • Ben bunlara (seçim olayı ve Fatih Terim'in ayrılma süreci) hep "tezgah" diyorum
  • Galatasaray mayıs ayında Slaven Bilic’e teklif götürdü
  • 'Bizim yönetim kurulu toplantılarımıza yanında köpek ile gelen bir arkadaşımız yoktu.'

Galatasaray eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, TV8'de yayınlanan Telegol programına çarpıcı açıklamalar yaptı. Fatih Terim'in görevinden alınmasının ve seçim kararını "tezgah" olarak değerlendiren Öztürk, Sizin yönetiminizle bu yeni yönetim arasında ne farklar görüyorsunuz? sorusuna "En azından bizim yönetim kurulu toplantılarımıza yanında köpek ile gelen bir arkadaşımız yoktu." şeklinde çarpıcı bir cevap verdi.

Galatasaray bu seçim durumuna nasıl geldi, bu seçim nasıl-neden yapıldı?
Galatasaray'da gündem hızlı değişiyor hatta ileride daha da hızlı değişecek bana göre ama bunun müspet anlamda olmayacağını düşünüyorum seçim olayı biraz eskimişti ama Fatih Hoca'nın görevden alınmasındaki tarz ile seçim kararı alınmasındaki tarz aynı olduğu için bu konu yeniden gündeme oturdu. Ben bunlara hep geçen gazeteye verdiğim röportajda da söyledim "tezgah" diyorum Galatasaray camiası açısından hiç hoş değil.

Tezgah kelimesi biraz ağır olmadı mı?
-Yok yok benim tezgah demem ağır oluyor da tezgahı çevirenlerin ağır olmuyorsa o zaman problem yok. Yani söylerken ağır olan şeylerin yaparken de ağır olduğunu dile getirmek lazım. Sayın Ali Dürüst, sayın Refik Arkan ve benim üçümüzün de olduğu bir ortamda 2. şampiyonluktan hemen sonra hiçbir problem olmadığını, Galatasaray'ın başarı trendini yukarı taşımak olduğunu biz açık bir lisanla söyledik İstiyorsanız istifa edebiliriz, istiyorsanız düz yönetim kurulu üyesi olarak kalabiliriz, istiyorsanız seçime gidin dedik. Kendisi "Hayır kesinlikle öyle birşey sözkonusu olamaz. Bunlar dedikodu, Galatasaray'da ben sizsiz ne yaparım." gibi hafif de arabesk söylemlerle o günler geçti.

Sizin yönetiminizle bu yeni yönetim arasında ne farklar görüyorsunuz?

-Yeni yönetimdeki seçilen arkadaşların birçoğunu ben tanıyorum. "Seçime gidelim" diyen arkadaşların hepsi yeni yönetimde, yarısı biraz yorgun diğer yarısı da herhalde ısınıyordur da bence çok ciddi anlamda fark var. Neden fark var? Sayın Ünal Aysal her dediğine "evet" diyecek bir yönetim kurulu istiyordu. Yönetim Kurulu'nun görevi bu değildir. Araya bi latife sokayım. En azından bizim yönetim kurulu toplantılarımıza yanında köpek ile gelen bir arkadaşımız yoktu.

Galatasaray mayıs ayında Slaven Bilic’e teklif götürdü

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın eski yönetiminde yen alan Adnan Öztürk, sarı-kırmızılı kulübün Beşiktaş ile aynı anda Slaven Bilic’e teklifte bulunduğunu söyledi. Öztürk, Bilic’in “Sizin zaten başarılı bir hocanız var” diyerek Galatasaray’ın teklifini reddettiğini üstüne üstlük durumdan Fatih Terim’i haberdar ettiğini söyledi.
<< Önceki Haber Adnan Öztürk'ten taşları yerinden oynatacak sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER