Alanzinho: 'UEFA’da gruplara kalmak istiyoruz'

Alanzinho, amaçlarının takım olarak UEFA'da gruplara kalmak olduğunu söyledi.

Alanzinho: 'UEFA’da gruplara kalmak istiyoruz'

Brezilyalı futbolcu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın mensuplarının soruları üzerine yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Derry City'yi 4-2 yenerek tur için avantaj yakaladıklarını belirtti. Alanzinho, "Bu tür maçlarda 10-0 bile olsa ikinci maçta ne olacağını bilemezsiniz. Çünkü futbol böyle bir oyun. Ama 4-2 olması baktığınızda bir avantaj gibi gözüküyor. 2 gol fazlamız var. Oradaki maçta en az beraberlikle turu atlayıp geliriz." dedi.

Yeni sezona da çok iyi hazırlandığını vurgulayan başarılı futbolcu, şöyle devam etti: "Ben bu sezon bütün hazırlık çalışmalarında ve antrenmanlarda bulundum. Ben dahil tüm arkadaşlarım Derry maçına kadar çok iyi çalışma dönemi geçirdik. O maçla da iyi bir moral bulduk. Çünkü iyi bir skor aldık. Amacımız takım olarak UEFA'da gruplara kalmak ve ligde de alınabilecek kupa veya ulaşılabilecek neresi varsa oraya ulaşmak. Çünkü biz Trabzonsporuz, her zaman büyük hedeflerin takımıyız." ifadelerini kullandı.

Fransız futbolcu Florent Malouda'nın takıma katılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Alanzinho, takım arkadaşını övdü. Brezilyalı futbolcu, Malouda ile ilgili şunları söyledi: "Dünyaca ünlü bir oyuncu. Çok büyük ve iyi bir isim bizim açımızdan. Tabii kendi takımımızda da çok önemli isimler var. Tek istediğimiz ondan takımımıza geldiğinde katkı sağlaması ve o isminin karşılığını burada vermesi." 

Yabancı kontenjanındaki kısıtlamanın kendisini ilgilendirmediğine belirten Alanzinho, tek yapması gereken şeyin elinden gelenin en iyisini yapıp takımda kendine yer bulmak olduğunu sözlerine ekledi.

CİHAN
<< Önceki Haber Alanzinho: 'UEFA’da gruplara kalmak istiyoruz' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER