Ancelotti: Sonuç mükemmel ama maçı anlatmıyor

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Galatasaray karşısında alınan sonucun mükemmel olduğunu fakat maçı anlatmadığını söyledi.

Ancelotti: Sonuç mükemmel ama maçı anlatmıyor

Takımının İstanbul'da Galatasaray'ı 6-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, "Sonuç mükemmel ama maçı anlatmıyor. Gole kadar İlk yarı Galatasaray iyiydi. İkinci yarı Ronaldo ve Benzema çok iyi oynadı. Önemli olan kazanmaktı biz de kazandık" diye konuştu. 

Karşılaşmaya güven eksikliği ile başladıklarını kaydeden tecrübeli hoca, "Güven eksikliği olsa da kontrollüydük. İlk maç zorlu olur. Galatasaray ile oynuyorsunuz ama sonuç olarak herşey çok iyi oldu" dedi. 

Bir gazetecinin, "5 ay önce Galatasaray, burada Real Madrid'i yenmişti. 5 ayda ne değişti?" sorusuna ise Ancelotti, "Ne değişti bilemem ama her maçın ayrı hikayesi var. Grup maçı ayrı, çeyrek final oynamak ayrı bir şey" cevabını verdi. Başka bir gazetecinin "Pepe'nin Drogba'ya yaptığı hareket için neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ise ünlü teknik adam, "Pepe'nin hareketi sertti. Ama kasıtlı zarar vermek için yapmadı. Umarım Drogba bir an önce iyileşir, çünkü Galatasaray için önemli bir oyuncu" diye konuştu.

CİHAN

<< Önceki Haber Ancelotti: Sonuç mükemmel ama maçı anlatmıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER