Arda Turan meselesinin aslı ortaya çıktı!

Galatasaray'ın transfer etmek istediği eski kaptanı 'Arda Turan' olayının perde arkası net olarak ortaya çıktı.

Arda Turan meselesinin aslı ortaya çıktı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (GSYİAD) Galatasaray Adası'nda gerçekleştirilen iftar yemeği öncesi medya mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aysal, İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen eski oyuncuları Arda Turan'ı yeniden kadrolarına katmak için çaba sarf ettiklerini ancak kulübünün oyuncuyu satmaya yanaşmadığını aktardı.

"Atletico Madrid ile bu konu defalarca görüşüldü ama doğrudan alalım, verelim şeklinde konuşmadık. Evvela diplomatik yollarla, ağız yoklaması şeklinde gerçekleşen bir süreçti" ifadelerini kullanan Aysal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kulübün sahibi Angel Gil Marin'in direkt verdiği bir mesaj oldu. 'Biz bu sene Arda'yı satmak istemiyoruz. Ben buna karar verecek olsam, oturur karar veririz. Özellikle teknik direktörümüz Arda'yı kadroda tutmak istiyor, çok ihtiyacı var. Bu sene Arda'yı bizden istemeyin' dedi. Biz de transfer sohbetini kestik. Tabii ki niyetimiz vardı. Arda bizim sevdiğimiz bir çocuk. Galatasaray'da da özellikle şu anda o bölgedeki sıkıntılarımızı göz önüne alırsanız ilgilenmememiz doğru olmazdı."

AA
<< Önceki Haber Arda Turan meselesinin aslı ortaya çıktı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER