Arjantin ve İspanya arasında Messi savaşı çıkacak

Messi'nin sakatlığı Arjantin ile İspanyol yetkilileri birbirine düşürdü.

Arjantin ve İspanya arasında Messi savaşı çıkacak

Messi çürüyor... Arjantin isyan ediyor

Messi'nin sakatlığı Arjantin ile İspanya'nın arasını açtı. Arjantinliler İspanya'dan Messi'nin daha iyi korunmasını talep ederek "Unutmayın Messi sizin olduğu kadar bizim de oyuncumuzdur" uyarısı yaptı.

MESSİ ÇÜRÜYOR

Arjantinli sporseverler de Barcelona Kulübü'nü ve medyayı protesta ederek "Messi bizimdir" sloganları attılar. Arjantinlilerin en büyük korkusu ise Brezılya 2014 Dünya Kupası'nda Messi'nin olamaması.

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Leo Messi'nin sağlık durumu Arjantin'de bir numaralı gündem maddesi oldu.  Arjantin'in önde gelen spor gazeteleri Messi'yi tam sayfa kapak yaparak "Messi alarm veriyor" başlıklarını kullandı. Gazeteler, Barcelona Kulübü'nü Arjantinli yıldızın sakatlığı ile ilgili doğru açıklama yapmamakla suçladı.

La Nacion Deporiva: Messi de sakatlıktan öte başka şeylerde mi var başlığını kullanarak son altı aydır Messi sürekli eriyerek bitiyor bunu durdurun çağrısı yaptı.

El Grafico gazetesi: Messi de Alarm,PSG maçında sakatlanan ve o günden beri iyi korunmayan Messi son Atletico de Madrid maçınıda bitiremedi. Sol baldırı ağrıyor ama neden iyleşmiyor uyarısı yaptı.

Ole Gazetesi: Gene Messi gene sakatlık gene 90 dakika oynayamadı. Messi'nin nesi var? Messi dünya kupasını kaçırır mı? Messi ne zaman iyleşecek? sorularını sordu. Skorer
<< Önceki Haber Arjantin ve İspanya arasında Messi savaşı çıkacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER