Aybaba: Gerekeni yaparız

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligin bitimine kadar kendilerine destek olunması gerektiğini lig bitince de ne yapılması gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Aybaba: Gerekeni yaparız

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Orduspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından adeta içini döktü. Aybaba "Herkesin 'Küme düşer' dediği takımı şampiyon adayı haline getirdim. Demek ki hata yapmışım" dedi. Aybaba şunları söyledi:

"Bazı sorunlarımız var camiamızda. Herkesin 'Küme düşer' dediği takımı şampiyon adayı yaptım. Demek ki hata yapmışım. Önümüzde 3 maç ve 4 yıllık mukavelemiz var. Biz Beşiktaşlıyız. Gereğini yaparız. Sahada Beşiktaş formasını giymiş insanlar, kenarda da yıllarca bu formayı giymiş teknik heyet var. Tribünlerin bunlara saygı duymasını bekliyorum. Hatalarım da olabilir. Ama ben Beşiktaş tarihinin en önemli 3 kaptanından biriyim. 3 hafta sonra ne gerekiyorsa yaparız. Oturur konuşuruz. Futbol böyle bir şey. Maçın başında ıslıklar, tezahüratlar... Oyuncularımın da işi zor. Hepsini kutluyorum. İşimiz zor, Türkiye biliyor ama bilmemezlikten geliyor."

Basın toplatısına katılan Emre Özkan da "Kazanmamız gerekiyordu. Önemli olan üç puandı. Ligi iyi yerde bitirmemiz gerekiyordu. Çok önemli üç puan aldık." dedi.

Basın toplantısında yer alan Erkan Kaş ise "İyi mücadele ettik. Güzel maç oldu. Son üç maçıızı kazanıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

CİHAN

<< Önceki Haber Aybaba: Gerekeni yaparız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER