Aziz Yıldırım Fenerbahçe'deki yol haritasını çizdi

CAS kararının ardından genel kurul üyelerinin önüne gitmeye hazırlanan Fenerbahçe’de Başkan Aziz Yıldırım güvenoyu isteyecek.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe'deki yol haritasını çizdi

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS)  Fenerbahçe’nin 2 yıllık Avrupa kupalarından men cezasını onaylarken, kararı merakla bekleyen Fenerbahçe Yönetimi’nde de ortalık karıştı. 

Milliyet'in haberine göre açıklamanın ardından acil olarak toplanan sarı-lacivertliler, kulübün geleceğiyle ilgili kararın bugünkü toplantıda verileceğini açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin çoğunluğu, Başkan Aziz Yıldırım’ın bırakabileceği düşüncesini taşırken, Yıldırım’ın düşüncesinin ise çok farklı olduğu, genel kurula gidip, güvenoyu alarak yoluna devam etmeyi düşündüğü dile getirildi. 

Kongreye gidecek olan sarı-lacivertlilerde bundan önce kulüpten atılan isimler de affedilecek ve aday olmaları sağlanacak. Aziz Yıldırım’ın, en azından Yargıtay sürecinin sonuna kadar başkanlık koltuğunda oturmayı hedeflediği, bu şekilde sonuna kadar mücadelesine devam edeceği dile getirildi.

Bununla birlikte Fenerbahçe camiasında Nihat Özdemir ile Ali Koç’un ismi de başkan adayları arasında geçiyor. Aziz Yıldırım ile birlikte kader birliği yapan iki ismin, Yıldırım sonrasında koltuğa oturması isteniyor.

Sarı-lacivertli camiadan başkanlık konusunda baskı gören diğer isim ise Mehmet Ali Aydınlar... TFF Başkanlığı döneminde Aziz Yıldırım ve yönetiminin hedef ismi olan Aydınlar’ın da Aziz Yıldırım’ın karşısına çıkabileceği ifade edildi.
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım Fenerbahçe'deki yol haritasını çizdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER