Aziz Yıldırım ortaya şok bir iddia attı

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım, olağanüstü genel kurul toplantısında şok bir iddia ortaya attı.

Fenerbahçe başkanını seçiyor

  • Aziz Yıldırım'dan iddia: Recep Özcan davayı çekmem için benden birileri vasıtasıyla 3 milyon dolar istedi.
  • Yıldırım, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını tutarak masa önüne koydu.
  • Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun "Kötü şöhreti" kaldırıldı.
  • Hulusi Belgü affedilmedi, başkan adaylığı düştü.
  • Gergin anlar yaşandı. Aziz Yıldırım, Rahmi Eyüboğlu'nu dışarıda yakaladı ve özür istedi.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da seçim günü öncesi, oldukça hareketli bir gün geride bırakıldı. Sarı lacivertliler kongre üyelerine seslendi.

Aziz Yıldırım, içeri girdiğinde salondaki üyelerin büyük bölümü alkışlarla tezahüratlar yaptı. Kongre üyelerini selamlayan Yıldırım, daha sonra yönetim kurulu üyeleriyle beraber yönetim masasına oturdu. Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Mithat Yenigün, masa üzerinde bulunan Süper Lig 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını beraber tutarak masanın önüne koydular. 

-"İyiki doğdun başkan" tezahüratları-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, bugün 61 yaşına giren başkan Aziz Yıldırım için salondan sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. 

Kongre üyelerinin bazıları bir anda "İyiki doğdun başkan" şeklinde tempo tutarken, Yıldırım, bu sürpriz karşısında ayağa kalkıp üyeleri selamladı.

-Hulusi Belgü'nün adaylığına engel-

Fenerbahçe'de Hulusi Belgü'nün adaylığı düştü.

Hakkında geçici ihraç kararı bulunan Hulusi Belgü'nün affına ilişkin oylamada olumsuz karar çıktı.

-Yıldırım ile Eyüboğlu arasında gerginlik-

Fenerbahçe Kongresi'nde gergin dakikalar da yaşandı. Hulusi Belgü'nün ihracının kaldırılmaması üzerine Rahmi Eyüboğlu, yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil'e elini sallayarak bir şeyler söyledi.

Bunun üzerine Aziz Yıldırım, dışarı çıkan Eyüboğlu'nu yakaladı. Aziz Yıldırım, Eyüboğlu’nun salonda oturarak özür dilemesini istedi. Bu sırada gerginlik yaşandı. Eyüboğlu daha sonra salondan ayrıldı.

Toplantı sonundan konuşan Merçil, Rahmi Eyüboğlu'nun arkadaşı olduğunu bir anlık gerginlikle bunun oluştuğunu daha sonra sorunu çözdüklerini ifade etti.

-Kötü Şöhret ithamı kaldırıldı-

Seçimli genel kurul toplantısının 10. maddesinde 'Kötü şöhret' oylaması da yapıldı.

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım, yöneticilerden İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun kötü şöhret sahibi olmadıkları kabul edildi.

-Aziz Yıldırım'dan Recep Özcan'a ağır suçlama-

Fenerbahçe Kulübü başkanı Aziz Yıldırım olağanüstü genel kurulu toplantısında konuşma yaparken, kendisini sık sık mahkemeye veren Recep Özcan ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Başkan Aziz Yıldırım seçimli olağanüstü genel kurul toplantısında, kendisini mahkemeye veren 'Kötü şöhret sahibi' suçlamasıyla engellemeye çalışan "Recep Özcan davayı çekmem için benden birileri vasıtasıyla 3 milyon dolar istedi." dedi.

Yıldırım, sert tepki gösterdiği açıklamalarına, "Recep Özcan diye birine Fenerbahçe'yi mahkemelere düşürttüğü için çok kızgınım, bu olur mu? Bu yapılır mı Fenerbahçe'ye? Bunlar rezil," ifadelerini kullandı.

-Kulüp yönetim kurulunun faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi-

Kongrede, üyelerin raporlar hakkındaki görüşlerinin ardından yönetim kurulunun ibrası oya sunuldu. Oylama sonucunda yönetim kurulunun faaliyetleri oybirliğiyle ibra edildi. 

Ajanslar
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım ortaya şok bir iddia attı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER