Baroni'den frikik itirafı

Caner yerine neden Baroni atışı kullandı?

Baroni'den frikik itirafı

Fenerbahçe’nin ölüp ölüp dirildiği ve yine son dakikalarda bulduğu gollerle kazandığı Çaykur Rizespor maçında ilginç bir an yaşandı... Karşılaşmanın ilk yarısında çok kötü bir futbol sergileyen Sarı-Lacivertliler 1-0 yenik durumdaydı ve uzatma dakikaları oynanıyordu. İşte bu sırada Fenerbahçe bir frikik kazandı. O anda topun başına Caner Erkin ile Cristian Baroni geldi. 

Normalde bu tip pozisyonlarda topa vuran isim olarak Caner ön plana çıkıyordu. Ancak öyle olmadı. İkili arasında kısa bir konuşma geçerken Caner’in Cristian’a eski takım arkadaşları Serkan için, “Soluna at” dedi. Bu yanıltmaca sonunda tüm Çaykur Rizesporlular atışı Caner’in yapmasını beklerken meşin yuvarlağın başına gelen Brezilyalı yıldız topu müthiş bir vuruşla Serkan’ın solundan tam 90’a filelere gönderdi. Böylece Caner’in tüyosuyla Cristian Fenerbahçe’yi adeta hayata döndüren golü atmış oldu.

BARONİ’DEN İTİRAF: İdmandaki çalışmamın meyveleri

Çaykur Rizespor maçına damgasını vuran Cristian Baroni başarısının perde arkasını anlattı... Attığı enfes frikik golünün yanı sıra Webo’ya da asist yaparak galibiyeti getiren Brezilyalı yıldız yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, “Zorlu bir maçtı... Baktığımızda güzel bir gol attım. Samandıra’da buna çalışıyorum zaten onun meyvesini aldım denebilir. İlk yarıda iki takım da daha fazla topla oynamak istiyor. Ama ikinci yarı biz fizik gücümüzü daha çok ortaya koyuyoruz. Daha çok topa sahip oluyoruz. Oyundan düşmüyoruz. Ardından bulduğumuz gollerle maçı çevirmeyi biliyoruz.

4. FRİKİK GOLÜ

Baroni, Fenerbahçe forması altında frikikten 4. golünü Çaykur Rizespor maçında attı. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi maçında B.Mönchengladbach karşısında frikik golü atan Brezilyalı yıldız 2011-12 sezonunda Süper Lig’de İstanbul BŞB ve Beşiktaş maçlarında frikikten gol atmıştı.Habertürk
<< Önceki Haber Baroni'den frikik itirafı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER