Beşiktaş Başkanı Orman'dan sert eleştiri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Serdal Adalı iftira atacağına projelerini anlatsın. Beşiktaş camiası bunları yemez" dedi.

Beşiktaş Başkanı Orman'dan sert eleştiri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lig TV muhabiri Atakan Kurt'a özel bir röportaj verdi. Orman şunları söyledi:

-Ben Beşiktaş için çalışıyorum. Bir şeyleri yapmak için çalışıyoruz. Biz göreve geldiğimizden bu yana İnönü Stadı için hiçbir müracaat ve planlar yoktu. Biz bütün izinleri aldık. 2 Haziran’da yıkıma başlayacağız. Kongre üyeleri ve eski yöneticileri davet ettik.

-Bütün ihaleler şeffaflıkla yapıldı. Beşiktaş seçimleri yanlışlıkla yürüyor. İftiralar atılıyor. Bunlara cevap vereceğim ama bugün değil. Ben Beşiktaş’ı temsil ediyorum. Biz en köklü camiayız. Benim görevim Beşiktaş’ın iyi temsil edilmesidir. 15-16 gün süre var. Gerekli cevapları vereceğim. Seçim süresince her şeyi yapmayı yakışıksız buluyorum.

-Ben kendi evimi yapmıyorum. Beşiktaş’ın menfaati için çalışıyorum. Ayıp oluyor.

-Serdal Adalı çıkıp ne yapacaklarını anlatsın. Benim tavsiyem budur. Bize yakışanı da budur. Ama kimse sanmasın ki kendisine cevap vermeyeceğim. Adalı ve Murat Aksu, benimle ilgili iddiaları ortaya atacaklarını yapacaklarını anlatsınlar. Beşiktaş taraftarı her şeyi bilir. Camia bunları yemez. Ben işkembeden konuşmam, herkes cevabını alır.

-Biz bu transfer kandırmalarını seneler boyu dinledik. Profesyonel kademeler inanılmaz bir çalışma yürütüyor. Popülist yaklaşımların Beşiktaş'ı getirdiği ortada. Yıldız isimlerle taraftarı kandırmam. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Beşiktaş'ın paralarını sokağa atmam.

<< Önceki Haber Beşiktaş Başkanı Orman'dan sert eleştiri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER