Beşiktaş Karabük'te Devler Ligi için mücadele edecek

Ligde ikinciliği Galatasaray'ın elinden alan Beşiktaş, bugün zorlu Karabükspor deplasmanında galip gelip Devler Ligi'ne direkt gidiş iddiasını korumak istiyor.

Beşiktaş Karabük'te Devler Ligi için mücadele edecek

Beşiktaş, koltuğunu koruma yolunda bugün zorlu maçta Karabükspor’a konuk olacak. Ligde son 4 maçta yenilgi yüzü görmeyen Siyah-Beyazlılar, son 3 sezonda oynadığı 7 maçta hiç kaybetmediği rakibini deplasmanda devirip takipçisi Galatasaray’ın ve zirvedeki Fenerbahçe’nin puan kaybetmesini bekleyecek. Zorlu mücadelede öncesinde puan kaybına tahammüllerinin olmadığını kaydeden Bilic, bu mücadelede sakatlığı nedeniyle yer alamayacak olan Tomas Sivok, Ömer Şişmanoğlu, Manuel Fernandes, Julien Escude, Ersan Gülüm ve Gökhan Töre’ye rağmen öğrencilerinden zafer sözü aldı. 

Geçtiğimiz haftalarda ortaya koyduğu mükemmel performansla çıkışa geçen Mustafa Pektemek’i Karabük’e karşı takımın gol umudu olarak tek forvet olarak sahaya sürecek olan Bilic, Portekizli yıldız Hugo Almeida’yı karşılaşmaya kulübede başlatmanın planlarını yapıyor. Fenerbahçe’nin Avrupa kupalarından men cezası alması sebebiyle ligde sıralama böyle bitse bile ikinci olduğu için Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidecek takım konumunda olduklarını öğrencilerine maç öncesi tekrar hatırlatan Hırvat hocanın, Karabük’e karşı en ufak bir hatanın yapılmaması için oyuncularını uyardığı bildirildi.

Tolga iğneyle oynayacak

Beşiktaş’ın bu sezon ligde oynadığı 27 karşılaşmanın 26’sında görev alan kaptan Tolga Zengin, belindeki ve sırtındaki ağrıların sürmesine rağmen iğneyle Karabükspor’a karşı görev alacak. Sezonun büyük bölümünde takımı için önemli fedakarlıklarda bulunan 30 yaşındaki file bekçisi, Siyah-Beyazlılar için kritik önemi olan bu maçta sahada görev yapacak.

Muhtemel 11'ler;

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Yiğit, Mabiala, İshak, Carioca, Sow, Musa, Furkan, Erkan, Eneramo

BEŞİKTAŞ: Tolga, Serdar, Franco, Dany, Motta, Necip, Hutchinson, Veli, Oğuzhan, Olcay, Mustafa Pektemek

STAT: Dr.Necmettin Şeyhoğlu

SAAT: 20.00

YAYIN: Lig TV


<< Önceki Haber Beşiktaş Karabük'te Devler Ligi için mücadele edecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER