Beşiktaş aradığı sol beki buldu

Beşiktaş, Hollandalı sol beki ikna etti.

Beşiktaş aradığı sol beki buldu

Beşiktaş, sol bek sorununu çözmek üzere. Teknik Direktör Slaven Bilic’in ısrarla istediği Internacional’in sol beki Fabrico’da kulübü ikna edilemedi. Brezilya kulübünün Teknik Direktörü Carlos Dunga’nın takımdan göndermek istemediği oyuncu için görüşmeler tıkandı. Internacional oyuncuyu sadece ocak ayında gönderebileceğini Kartal’a iletti. Siyah-Beyazlılar’da gelen bu öneriyi geri çevirdi.

BİLİC ONAY VERDİ ÖZEN EL SIKIŞTI

Fabricio transferinde sonuca ulaşamayan Kartal da rotasını Manchester United’ın Hollandafutbolcu Alexander Büttner’e çevirdi. Bilic’in de transferine onay verdiği 24 yaşındaki sol bek için harekete geçen Sportif Direktör Önder Özen, ManU ile her konuda anlaştı. Kartal, Şeytanlar’dan Büttner’i 1 yıllığına kiralayacak. ManU Menajeri David Moyes’in takımda forma şansı vermediği Büttner, Kartal’a gelmeyi kabul etti. Hollanda Milli Takımı’nda da forma giyen oyuncunun hafta içinde İstanbul’a gelerek sözleşme imzalaması bekleniyor.

HIZI VE TEKNİĞİ İLE  BİÇİLMİŞ KAFTAN

24 yaşındaki sol bek, Hollanda’nın Vitesse kulübünden geçen yıl 5 milyon euro karşılığında ManU’ya transfer oldu. Fransız oyuncu Patrice Evra’nın olması nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Büttner, geçen sezon 19 karşılaşmada oynadı. Hollandalı oyuncu, bu maçlarda 2 gol, 1 asist ile oynadı. Solda ofansif yönden de güçlü olan genç yıldız, hızı ve üstün top tekniği ile de dikkat çekiyor.
<< Önceki Haber Beşiktaş aradığı sol beki buldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER