Beşiktaş transfere hız verdi

Beşiktaş, Motta'dan sonra Yalçın Ayhan, Lanzini, Gökhan Töre ve bir golcü için yaptığı görüşmelerin sonuçlarını almaya çok yaklaştı.

Beşiktaş transfere hız verdi

GÖKHAN TÖRE'YE YENİDEN KİRALIK FORMÜLÜ 

Olcan Adın'ın Galatasaray ile anlaşmasından sonra Gökhan Töre'yi tekrar takıma kazandırmak isteyen siyah-beyazlılar Rubin Kazan'ın yüksek bonservis isteğine yeniden kiralık formülü ile cevap verdi. Töre'nin 7.5 milyon Euro olan bonservis bedelinde sadece 1 milyon Euro indirim yapan Rubin Kazan'a kiralama ilgili görüş soran Beşiktaş yönetimi gelecek cevabı bekliyor. Beşiktaş'ın Gökhan Töre'yi yeniden kiralamak için 1.200.000 ile 1.500.000 Euro arası bir bedeli gözden çıkardığı öğrenildi.

YALÇIN AYHAN PAZARTESİ KAMPA KATILABİLİR

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, Yalçın Ayhan'ın pürüzlerin giderilmesi halinde resmi sözleşmeyi imzalayarak pazartesi gününe kadar kampa katılabileceğini açıkladı.Özen, Yalçın Ayhan konusundaki tek sıkıntının futbolcunun menajerinin Kasımpaşa'daki sözleşme şartlarının aynısını istemesi olduğunu ve bunun aşılması halinde futbolcunun resmi sözleşmeyi imzalayacağını dile getirdi. Yalçın'a Beşiktaş'ın şartlarını ilettiklerini ve görüşmelerin sürdüğünü belirten Önder Özen bir sıkıntı yaşanacağını sanmadığını söyledi.

BEŞİKTAŞ LANZİNİ İÇİN SON VİRAJDA 

Beşiktaş Lanzini için son virajda. Siyah-beyazlıların uzun süredir görüşme haline olduğu River Plate takımının 10 numarası Manuel Lanzini ile iki gün önce ön sözleşme imzaladığı öğrenildi. Haftalardır River Plate ile çok sıkı bir pazarlık içinde olan Beşiktaş yönetimi, bonservis rakamını 4.5 milyon Euro'ya düşürmeyi başardı ve Lanzini'ye iki gün önce ön sözleşme imzalattırdı. Bu transferin resmi imzaya dönüşmesi için kalan son engel ise River Plate'in istediği 1.125.000 Euro olan vergi tutarı. Bu ücreti de siyah-beyazlı kulüpten talep eden River Plate yönetimine Beşiktaş'ın cevabı olumsuz oldu. River yöneticilerine Cumartesi gününe kadar süre tanıyan siyah-beyazlılar "vergiyi ödemeyeceğiz, bu sizin sorumluluğunda olan bir konu, Cumartesi gününe kadar bize olumlu veya olumsuz kesin bir cevap verin" diyerek son noktayı koydu.Manuel Lanzini, ekonomik olarak zor durumda olduğu bilinen River Plate'in vergi ile ilgili şartları kabul etmesi halinde 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak ve Beşiktaş yeni 10 numarasına kavuşmuş olacak.
<< Önceki Haber Beşiktaş transfere hız verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER