Beşiktaş'a İngiltere'den transfer haberi

Joleon Lescott’ın menajeri oyuncusunun transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

Beşiktaş'a İngiltere'den transfer haberi

Manchester City’de forma giyen defans oyuncusu Joleon Lescott’ı kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş’a İngiltere’den haber geldi. SKY Sports’a açıklamalar yapan Lescott’ın menajeri James Featherstone, Beşiktaş’tan teklif aldıklarını doğruladı. Featherstone yaptığı açıklamada, “Beşiktaş’ın Joleon Lescott ile kontrat imzalamak istediği haberleri doğru, böyle bir girişimleri var” dedi.

Oyuncusu Joleon Lescott’ın sözleşmesinin bitmesine 6 ay olduğunu ve bu nedenle futbolcunun kendisiyle ilgilenen kulüplerle görüşebileceğinin altını çizen menajer Featherstone, “ Lescott, sözleşmesinin bitimine 6 ay kaldığı için kendisiyle ilgilenen kulüplerle görüşebilir” diye konuştu. Ancak Featherstone, futbolcunun şu an için sadece kulübünün başarısına odaklandığını ve bütün enerjisini Manchester City’e harcadığını söyledi.

Joleon Lescott’u almak isteyen kulüplerin önce Manchester City ile görüşmesi gerektiğini de belirten Featherstone, kulüpler görüştükten sonra kendi aralarında bir durum değerlendirmesi yapacaklarını dile getirdi.
<< Önceki Haber Beşiktaş'a İngiltere'den transfer haberi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER