Beşiktaş'ta Samet Aybaba şoku mu?

Beşiktaş't'ta bu sezon başında göreve getirilen ve 4 yıllık anlaşma imzalanan teknik direktör Samet Aybaba'nın son haftalarda alınan başarısız sonuçlar sonrası görevine son verilebileceği iddiaları konuşulmaya başlandı..

Beşiktaş'ta Samet Aybaba şoku mu?

Özellikle Bursaspor maçından 3-0'lık mağlubiyetle ayrılmasının ardından Aybaba'ya yöneltilen eleştiriler, dozu artarak devam ediyor.

Beşiktaş'ın Aybaba ile bu sezon yaşadığı geçiş sürecinde beklenenin altında performans göstermesi tecrübeli teknik adam ile yolların ayrılmasına zemin yarattığı konuşulurken, yeni teknik direktör isimleri de gündeme getiriliyor. Eski Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ve Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra başka bir takım ile anlaşmayan Ertuğrul Sağlam şimdilik öne çıkan iki isim oldu.

KIRAN: "GÜNDEMİMİZDE ŞU AN TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ YOK"

Yönetim kurulunun ortaya çıkan bu durum sonrası nasıl bir tavır alacağı merak konusu olurken, Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran şu anda gündemlerinde teknik direktör değişikliğinin olmadığını belirtti.
Aybaba ile yola devam edilip edilmeyeceği sorusunu sorduğumuz Kıran, konu ile ilgili görüşünü şu şekilde dile getirdi:

"Özellikle Bursaspor maçından sonra teknik direktörümüz Aybaba'nın görevine son verileceği yönündeki haberleri biz de okuyoruz. Ancak yönetim kurulu olarak şu anda böyle bir gündemimiz yok.
Sayın Aybaba ile yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde altı maç var ve aklımızda olan tek şey bu altı maçı da kazanmak. Sezon sonunda nasıl bir tablonun ortaya çıkacağını göreceğiz. Ligin bitiminin ardından durum değerlendirmesi yapacağız ancak teknik direktör değişikliği konusunda bir çalışmamız yok." 
Kaynak:  
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Samet Aybaba şoku mu? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER