Beşiktaş'tan yeni stat için dev adım

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, IMG-Doğuş ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı.

Beşiktaş'tan yeni stat için dev adım

Gerçekleştirilen törende, Beşiktaş Kulübü  Başkanı Fikret Orman, IMG-Doğuş Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Akhan ve IMG Futbol  Bölüm Başkanı Jefferson Slack sözleşmeye imza attı.
         
Anlaşma kapsamında, yeniden yapılacak İnönü Stadı projesinin çok amaçlı  olarak tasarımı ve geliştirilmesi, stat alanlarının pazarlanması, stadın farklı  ticari faaliyetlerle ilgili olarak kullanılması sonucunda ek gelir yaratılması,  kulübe ait ticari hakların satışı konularında işbirliği gerçekleştirilecek.
         
Yapılan sözleşme ayrıca, IMG-Doğuş'un gerçekleştirilmesi planlanan yeni  sezon hazırlık kamp tesislerinin geliştirilmesini katkı sağlamak, Futbol  Akademisi'nin dünya standartlarına ulaştırmak ve ''İnönü'ye Veda'' programı  paralelinde, ''Vodafone İstanbul Calling'' adıyla uluslararası bir müzik  festivalinin hayata geçirmek için Beşiktaş Kulübü ile ortak projeler  geliştirmenin planlandığı bildirildi.
         
Orman: ''Her dalda uzman kuruluşlarla işbirliği yapılacak''
         
         
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ''Beşiktaş açısından çok önemli bir  gün. Bizim ortaya koyduğumuz stratejiyle beraber Beşiktaş her dalda uzman  kuruluşlarla işbirliği yapacak'' dedi.
         
Bu şekilde kulübün uzman olduğu spor alanına daha fazla yoğunlaşacağını  kaydeden siyah-beyazlı kulübün başkanı, ''Bu anlayışla beraber hem stadımızla hem  de bundan sonraki marketingle ilgili çok önemli bir anlaşmaya imza atıyoruz. Bu  anlaşma sadece statla ilgili algılanıyor. Bu tam anlamıyla bir pazarlama  anlaşmasıdır. Sadece futbol takımını ya da stadı ilgilendirmiyor. Bütün  birimlerimizi kapsıyor. Dünya devi Doğuş'a biz de güvendik'' diye konuştu.
         
Anlaşmayla beraber bütün pazarlama faaliyetlerini birlikte  götüreceklerini kaydeden Fikret Orman, ''Medya, akademi ve diğer konularda  beraber çalışma yapacağız. 10 senelik bir anlaşmadır. Uzun dönemli bir devrin ilk  adımını atıyoruz. Beşiktaş camiasına hayırlı ve uğurlu olsun'' ifadelerini  kullandı.
         
Akhan: ''Güçlü işbirliği olacağına inanıyoruz''
         
 IMG-Doğuş Yönetim Kurulu Üyesi Hüsnü Akhan ise 2012 yılının ekim ayında  gerçekleştirdikleri iyi niyet anlaşmasından sonra Beşiktaş ile IMG-Doğuş  arasındaki işbirliğine resmiyet kazandırdıklarını dile getirdi.
       
<< Önceki Haber Beşiktaş'tan yeni stat için dev adım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER