Bilic: Harika bir galibiyet aldık

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Bursaspor karşısında harika bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bilic: Harika bir galibiyet aldık

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Bilic, şunları dile getirdi: "Bu akşam harika bir galibiyet aldık. Bir taraftan çok zor bir taraftan da çok iyi bir atmosferde oynadık. Maçtan önce oyunculara da söyledim. Dolu tribünlere karşı oynamak dezavantaj gibi görülebilir ama bir taraftan da böyle bir atmosferde oynamak oyuncuya zevk verir. Onlara bu atmosferin tadını çıkarmalarını istedim. Ne istediysem yaptılar. Oyuncularımın önünde saygıyla eğiliyorum. Bu akşamdaki tek eksiğimiz taraftarlarımızdı. Kesinlikle hak ettiğimiz bir galibiyet. 3-0 kazanılan bir maçtan sonra aptalca  gelebilir ama daha fazla atabilirdik."

"BURSASPOR ÖNDE BASKI GÖRÜNCE BOCALIYOR"

Ligin beşinci haftasında karşılaşacakları Galatasaray maçı hakkındaki düşüncesinin sorulması üzerine Bilic, şöyle konuştu: "Galatasaray maçı hakkında bu akşam konuşmak istemiyorum. Bu akşam burada futbolcularımın oyunu vardı. Sadece pas değil oyunun tüm yönlerini bu akşam oyuncularım çok iyi oynadı. Biz Bursaspor'un oyun analizini çok iyi yaptık. Rakipten önde baskı yediklerinde bocalıyorlar. Biz de oyuncularımızdan bunu yapmalarını istedik ve çok iyi yaptılar. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında iki penaltı pozisyonu var. Bana göre penaltı çalınması gerekirdi. Üzüntümü belirteyim."

"OĞUZHAN UMARIM GALATASARAY MAÇINDA OYNAR"

Bilic, sakatlanarak oyundan çıkan Oğuzhan'ın durumu ve yokluğu durumunda takımın nasıl etkileneceği yönündeki soruya, şu cevabı verdi: "Oğuzhan harika bir oyuncu. Genç ama yetenekli bir oyuncu. Gerek toplu gerek topsuz oyunda harika işler çıkarttı. Sağlık durumunu bilmiyorum ama umarım Galatasaray maçında kendisinden yararlanırız. Uzun sürecek bir sakatlığı olursa bu bizim için bir darbe olur. Takım 11 oyuncudan ibaret değil. Ligin ilk haftasında kenardan gelen oyuncular maçın kaderini değiştirdiler. Sonraki haftalarda da bu oldu. Kenardan gelecek oyuncular da gereken katkıyı sağlayacaktır."

"LİDERLİK BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI"

Takımın 4. haftada liderliğini koruması konusunda ise Bilic, "Bu liderlik bizim için çok anlamlı. Çünkü tüm maçları dolu dolu oynayarak kazandık. Yapmamız gereken bu dikkatimizi korumak ve sıkı şekilde hazırlanmak." diye konuştu.  

Başarılı futbolcu Olcay ise çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Kazandığımız için çok mutluyuz. Alışkanlık oldu. Böyle devam etmek istiyoruz. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Artık Galatasaray maçına hazırlanacağız." dedi.

Takıma yeni katılan ve ilk kez forma giyen Motta ise şunları kaydetti: "Zor bir maç. Bana da anlattılar. Taraftar takımını çok iyi destekledi. Buna rağmen biz takım olarak çok hazırlandık ve kazandık." Motta, ilk maçı olmasına rağmen iyi bir maç çıkarttığını sözlerine ekledi. 

CİHAN
<< Önceki Haber Bilic: Harika bir galibiyet aldık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER