Bu teknik direktörler istifa edemediler!

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da dahil olmak üzere, bu teknik direktörler istifa edemediler! Çünkü sebebi var

Bu teknik direktörler istifa edemediler!

Süper Lig'de sahasında Medical Park Antalyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor'da, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay maçı sonrası istifa etse de, başkan İbrahim Hacıosmanoğlu uzlaşma yoluna giderek Akçay'ı bu kararından vazgeçirdi.

Aslında bakarsanız Mustafa Reşit Akçay’ın durumu futbol dünyamızda sıkça rastladığımız bir durum. Türk Futbolunda istifasını açıklayıp sonra kararından vazgeçirilen teknik direktörlerden bazılarını sizler için derledik.

Robert Prosinecki: Bu sezon lige kötü başlangıç yaparak, ligin son sıralarında kendisine yer bulan Kayserispor'da yaklaşık 15 aydır teknik direktörlük yapan Prosinecki, 3-0 kaybedilen Beşiktaş maçının ardından görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Hırvat teknik adamın istifası, kulüp yönetimi tarafından kabul edilmeyince, tecrübeli çalıştırıcı istifa kararından vazgeçtiğini açıklamıştı.

Aykut Kocaman: Geçtiğimiz sezon Karabükspor maçının ardından katıldığı basın toplantısında “Burada uzun yıllar forma giymiş insanlar için zirve burasıdır. Burayı yaşadım. Ancak artık bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum” açıklamasını yaparak istifa eden Aykut Kocaman’ı kararından vazgeçirmek için başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere tüm camia seferber olmuştu. Yaşanan bu olaylardan sonra Aykut Kocaman istifasını geri çekmişti.

Fatih Terim: Milli Takım’ın 2008 Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarının ardından da istifa edeceğini belirten Terim, “Ben bu kadar yapabildim. Büyük ihtimalle Avrupa’ya döneceğim” demişti. Daha sonra dönemin başkanı rahmetli Hasan Doğan uzun süren görüşmelerin ardından kendisini ikna etmişti.

Tolunay Kafkas: 2011-2012 sezonunun ilk yarısında Süper Lig’de üst üste alınan kötü sonuçların ardından, Gaziantepspor’un teknik direktörü  Tolunay Kafkas, istifasını verdiğini ve geri dönmesinin çok zor bir ihtimal olduğunu açıklamıştı. Ancak Kafkas, kulüp başkanı İbrahim Kızıl ile görüşmesinin ardından kararını değiştirdi.

Hüseyin Kalpar: 2010-2011 sezonunda Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’da Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 4-0'lık galibiyetten sonra istifa ettiğini dile getirmişti. Yöneticilerle görüşen Kalpar, bu kararından vazgeçip yeniden takımın başında kalmıştı.

Hakan Kutlu: 2008-2009 sezonunun başında alınan başarısız sonuçların ardından istifa kararı alan Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu , Kulüp başkanı Cemal Aydın ile yaptığı görüşmenin ardından bu kararından geri adım atmıştı.

Hazırlayan: Yusuf Salih Kahyaoğlu

<< Önceki Haber Bu teknik direktörler istifa edemediler! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER