Caner Erkin için büyük kapışma

F.Bahçe’nin 1.8 milyon euro önerdiği Caner Erkin’e Beşiktaş 2 milyon euro teklif etti

Caner Erkin için büyük kapışma

Şampiyon Fenerbahçe’de bu sezonun dikkat çeken isimlerinin başında gelen Caner Erkin, transfer pazarının da en önemli figürlerinden biri durumunda. Çünkü Caner’in sözleşmesi 31 Mayıs’ta bitecek. Attığı 3 gol ve yaptığı 10 asistle sezonun en değerli isimlerinden biri olan Caner, transferde de hak ettiğini istiyor. Burada da devreye Beşiktaş giriyor.

Fenerbahçe’nin yüzde 100’den fazla zam yapıp yıllık 1.8 milyon euro önerdiği milli futbolcuya Beşiktaş daha fazlasını teklif etti. Geçtiğimiz haftalarda Caner Erkin’in menajeri Batur Altıparmak ile görüşen Beşiktaşlı kurmaylar, önceki gün Nevzat Demir Tesisleri’nde aynı isimle tekrar masaya oturdular.

GÖZÜNÜ KARARTTI

Beşiktaş, Caner için 2 milyon euro ve maç başı ücret önerdi. Caner cephesi ise 2.5 milyon euro yıllık ücrete ek olarak 2 milyon euro da imza parası talep etti. Türk oyuncularda 2 milyon euro garanti paranın üzerine çıkmama kararı alan siyah-beyazlılar indirim bekliyor. Taraflar gelecek hafta tekrar masaya oturacaklar. Ancak sızan bilgilere göre Beşiktaş, Caner Erkin’i bitirmek için Almeida’ya vermediği imza parasını ödemeyi bile göze aldı.
<< Önceki Haber Caner Erkin için büyük kapışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER