Dev takımların dev kalecileri olur

4 büyük takımın kalecileri performanslarıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini alırken “Peki, en iyisi hangisi?” sorusunu da akıllara getirdi.

Dev takımların dev kalecileri olur

Lider Fenerbahçe, Karabük’te kaybetti ama “Kaleci Volkan olmasa Fener fark yerdi” denildi. Trabzonspor, Arena’da Galatasaray’a yenildi ancak Bordo-Mavili kaleci Onur, kaybeden takımın kalesini korumasına rağmen maça damga vurdu. Beşiktaş kazansa da kaybetse de mutlaka Tolga Zengin kalesinde devleşiyor. Galatasaray ise Muslera’nın sakat olduğu maçlarda büyük sıkıntı çekerken Uruguaylı kaleci geri dönünce adeta nefes aldı.

Bugün’ün haberine göre; Kalelerinde devleşen bu isimler rakip forvetlere korku salarken önlerinde oynayan takım arkadaşlarına ve oynadıkları takımların renklerine gönül vermiş taraftarlarına güven telkin ediyor.

HOCALARI DA VAZGEÇMİYOR

Söz konusu 4 isim teknik adamlarının da değişilmezi durumunda. Fenerbahçe’de Volkan Demirel, ligdeki 14 maçın tamamında görev alırken 1260 dakika oyunda kaldı. Görev aldığı bütün maçlarda ilk 11’de sahaya çıktı.
Sarı-Kırmızılı takımın Uruguaylısı Muslera, lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi maçlarında 17 karşılaşmada takımının kalesini korurken 1530 dakika boyunca sahada kaldı. Beşiktaş’ın başarılı kalecisi Tolga Zengin 16 maçta 1396
 dakika boyunca süre aldı.

Tolga, annesi Melek Hanım’ın vefatından sonra Kasımpaşa maçında sahaya çıkıp profesyonellik örneği verdi. Trabzon’da son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Onur Kıvrak ise bu sezon 21 maçta kaleyi korudu.
<< Önceki Haber Dev takımların dev kalecileri olur Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER