Dört dörtlük Galatasaray

Türkiye Kupası G Grubu'nda Galatasaray,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'a konuk oldu.

Dört dörtlük Galatasaray

Türkiye Kupası G Grubu'nda Galatasaray, konuk olduğu Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u Pandev, Bruma, Olcan Adın ve Yekta'nın golleriyle 4-1 mağlup etti. Ev sahibi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un tek golünü ise 43. dakikada Ertan Koç kaydetti.

48. dakikada ev sahibi ekip etkili geldi. Bu dakikada Abdullah Çetin'in ortasında topa iyi yükselen Şehmus Özer'in kafa vuruşu kaleci Sinan'da kaldı.

54. dakikada Galatasaray mutlak bir golden oldu. Yasin'in pasında sağ çaprazdan hızla cezaalanına yaklaşan Bruma, müsait pozisyonda topu takım arkadaşlarına pas vermek yerine kaleye kötü vurunca takımını bir golden etti.

69. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Pandev, Yasin'i savunmanın arkasına kaçırdı. Bu oyuncu, daha müsait durumdaki Bruma'yı gördü. Bruma, yakın mesafeden topu filelere gönderdi. 1-2.

81. dakikada Galatasaray farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Olcan Adın'ın orta şut karışımı şeklindeki çaprazdan vuruşu ağlarla buluştu: 1-3.

84. dakikada Galatasaray'ın dördüncü geldi. Bu dakikada Olcan'ın pasında topla buluşan Yekta, kaleci ile karşı karşıya kaldığı anda düzgün vuruşla kaleciyi mağlup etti: 1-4.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray, rakibini deplasmanda 4-1 mağlup etti.

Bu sonuçla G Grubu'nda Galatasaray 3'te 3 yaparak puanını 9'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ise 1 puanla 3. sırada kaldı.
<< Önceki Haber Dört dörtlük Galatasaray Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER