Drogba'yı hayran bırakan Galatasaraylı

Antalyaspor maçını tribündern izleyen Drogba özellikle o ismi çok beğendi.

Drogba'yı hayran bırakan Galatasaraylı

Antalyaspor maçını izleyen yeni transfer Didier Drogba’nın, Türk Telekom Arena Stadı’na ve Sarı-Kırmızılı taraftarlara hayran kaldığı, maçta iki gol atan yeni takım arkadaşı Burak Yılmaz’ı da çok beğendiği ortaya çıktı.

Ünal Aysal’ın locasında; başkan, danışmanı Bülent Tulun ve menajeriyle birlikte mücadeleyi takip eden Fildişili efsane, iki gol atarak yıldızlaşan Burak’ın performansına tam not verdi. Drogba’nın, “Yeteneğini anlamak için ikinci golü izlemeniz yeter. Kaliteli oyuncu olduğu her halinden belli. Kaleciyi nakavt eden müthiş bir vuruş yaptı. Türk liginin gol kralı olduğunu, Şampiyonlar Ligi’nde 6 gol attığını biliyordum. Özel bir oyuncu. Boşuna kral olmadığını gösterdi” dediği bildirildi.

BURAK’I TEBRİK ETTİ 

Maçtan sonra Burak’ı özel olarak tebrik eden Drogba’nın, “Bir futbolcu için en önemli şey, yeteneğinin dışında maç içindeki enerjisi ve kırılmayan şevkidir. Bu ikisini de onda gördüm” dediği ifade edildi. Başkan Ünal Aysal ve beraberindeki idarecilere, takımı ve atmosferi de çok beğendiğini dile getiren Drogba, bir an önce oynamak için sabırsızlandığını söyledi. Cuma gününe kadar sözleşmesinin fesihiyle ilgili problemlerin tamamen çözülerek lisansının çıkması beklenen Drogba’nın, Akhisar Belediye maçına yetiştirilmesine çalışılıyor.

 
<< Önceki Haber Drogba'yı hayran bırakan Galatasaraylı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER