Erdoğan, Beşiktaş'ın Çarşı grubuna fena bozulmuş!

Dikkat çekici bir iddia daha ortaya çıktı. İnternete düşen ses kaydına göre: 'Başbakan Erdoğan, stat inşasını iptal mi edecekti?' sorusu gündeme geldi..

Erdoğan, Beşiktaş'ın Çarşı grubuna fena bozulmuş!


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ı, gezi olaylarında rol alan çarşı grubunu desteklediğini düşündüğü için" stat yapımını iptal etmekle tehdit ettiği iddia edildi. Bu iddiayı taşıyan ses kaydı sosyal medya sitelerinde yayımlandı.

İddiaya göre Başbakan Erdoğan konuyla ilgili detayları öğrenmesi için Fikret Orman'a yakın olduğu söylenen Hasan Gürsoy'u aradı. Fikret Orman'ın Gezi Olaylarındaki duruşunu öğrenmek için bilgi almasını istedi. 

Aynı iddiayla bağlantılı bir başka ses kaydında ise, Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi eski Meclis üyesi Ahmet Hamdi Çamlı olduğu öne sürülen kişiler konuşuyor... İddiaya göre ikili, Beşiktaş'ın yeni stat yapımının nasıl durdurabileceklerini konuştular. O diyaloglarda, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a da ağır küfürler ettikleri iddia edildi..
<< Önceki Haber Erdoğan, Beşiktaş'ın Çarşı grubuna fena bozulmuş! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER