Fatih Altaylı'dan Aysal'a ağır sözler

Fatih Altaylı, Galatasaray yönetimiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı'dan Aysal'a ağır sözler

Fatih Altaylı TV8'de katıldığı programda  "Galatasaray gibi bir kulübe yakıştı mı takım kaptanlığı yapmış, divan üyesi bir hocayı basın yoluyla göndermek." sorusuna  sert bir cevap verdi.

ÜNAL AYSAL G.SARAY'I YÖNETECEK BİRİ DEĞİL

Altaylı "Ünal Aysal Galatasaray'ı yönetmeye layık ve muktedir bir kişi değil. Çünkü Aysal 63-64 yaşlarında Galatasaray Kulübü'ne üye olmuş daha öncesinde kulüple hiçbir ilişkisi olmamış sporu bilmeyen, kulübün içinden gelmemiş bir insan ve Galatasaray başkanları tarihinde bir ilktir. Galatasaray başkanlarına baktığınız zaman tamamı yönetim kurumlarında çeşitli görevler almışlar zaman içerisinde üye olmuş, asbaşkan olmuş, muasib olmuş, ikinci başkan olmuş daha sonra başkan olmuş isimler var. İlk örnek Ünal Aysal'dır. Bunların içinden geçmeden Galatsaray diye bir kulüp varmış bende ona üye olayım diye gelmiş bir vatandaştır." dedi.  
 
GALATASARAY ZOR DURUMDA OLDUĞUNDAN SEÇTİ

Altaylı, ''Fakat Ünal Aysal'da para olduğu için ya da para olduğu zannedildiği için Galatasaray Spor Kulubü de bir mali bunalımdan çıkmak istediği için Ünal Aysal yönetime talip olduğunda Galatasaray'da kendisini başkan seçme teveccühü gösterdi." diye konuştu. 
<< Önceki Haber Fatih Altaylı'dan Aysal'a ağır sözler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER