Fatih Terim Galatasaray'dan neden kovuldu?

Galatasaray Başkanı, dün Fatih Terim ile bir araya gelecekti. Ancak hocanın, "Ben elemanı değil miyim. Ulaşmak istiyorsa asistanlarım var" demesi üzerine görüşmeden vazgeçti.

Fatih Terim Galatasaray'dan neden kovuldu?

Galatasaray'da yapılması beklenen Terim-Aysal zirvesine 'Eleman' göndermesi son darbeyi vurdu. Fatih Terim'in Milli Takım'ın başına geçmesi ile başlayan krize nokta koymak isteyen G.Saray Başkanı Ünal Aysal, dün son kez kendisi ile bir araya gelecekti. Aysal, hafta boyunca telefonlarına çıkmayan ve Lutfi Arıboğan ile haber göndermesine karşın kendisine geri dönüş yapmayan Terim'e böylece son bir adım atacaktı.

TERİM'İN ÜSLUBUNA SİNİRLENDİ

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Terim'in önceki gün yakın çevresine "Başkan bana Fatih İbradı ya da Hande'den ulaşabilirdi. Ben elemanı değil miyim? Başkan elemanına sadece telefonla mı ulaşır" diyerek Aysal'a iki asistanını işaret etmesi başkanı kızdırdı. Bu üslubu beğenmeyen Aysal teknik direktörü ile köprüleri attı. Ve sabah düzenlediği basın toplantısında da krize Terim ile görüşüp son vereceklerinin altını çizen Aysal, Terim'in bu sözleri sonrası öğle saatlerinde kararını değiştirdi.

OLCAY'IN ARABULUCULUĞUNU İSTEMEDİ

Öte yandan Aysal ile Terim arasındaki buzları eritmek adına son dakikada devreye giren Özkan Olcay'ın çabası da yeterli olmadı. G.Saray 2. Başkanı, Aysal'a "İsterseniz Fatih Hoca ile ben konuşup arayı bulayım" teklifi yaptı. Geri adım atmayan Aysal ise, "Teşekkürler.. Ben Fatih Hoca ile konuşmak istedim ancak kendisi geri dönüş yapmak istemedi" karşılığını vererek yönetim içinden bu konuda adım atılmasına onay vermedi. Ve ipler koptu.
<< Önceki Haber Fatih Terim Galatasaray'dan neden kovuldu? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER